Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobott a fiú egy másik lányért, mert szűz vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ismerkedtünk, minden jó volt, vele csókolóztam először (16 coltam, egy fél éve),azóta folyamatosan együtt voltunk, bulikban ölelkeztünk. Én elmondtam neki, hogx vele csókoloztam először, és szűz vagyok. Rá pár nappal egy lánnyal láttam, és egy képet is küldtek a baratnőim, amin a srác van az emlitett csajjal egy ágyban, a takaró alat .. Nagyon szarul érzem magam. Tanacsok? 17L2015. máj. 7. 21:50
1/11 anonim válasza:
Hogy jutottak a barátnőid ilyen képhez?
2/11 anonim válasza:
foglald le magad fontosabb, érdekesebb dolgokkal
3/11 anonim válasza:
a bnőid is bebújtak mellé? vagy hogy csinálták azt a képet?
4/11 anonim válasza:
Örülj hogy nem egy ilyen gci vette el, nem szeretett téged.
5/11 A kérdező kommentje:
Fent van az egyik közösségi oldalon, én is megnéztem utána...
2015. máj. 7. 21:52
6/11 anonim válasza:
Több dolgot is tehetsz:
- Keress új társaságot
- Légy depressziós
- A harmadikat inkább nem írom le, még a végén börtönbe kerülök...
7/11 anonim válasza:
Szüzességből 1 db van a lánynak, és amiből egy van, az nagy kincs. Örülj, hogy nem egy görény kapta meg, vette el tőled. Tartsd meg a tiszta szerelemre.
8/11 anonim válasza:
Ti jártatok, vagy nem? Mert ha nem, akkor nem "dobott". Bulikban kavarásokra sajnos nem lehet alapozni, ritka, hogy komolyabbá váljon.
Ha pedig igen, kapcsolat volt, akkor elég gáz, hogy fél év után közlöd ezt vele.
9/11 anonim válasza:
# 7 hitlerből is csak egy volt...
10/11 anonim válasza:
9 óriási
...........kerekek a kocsi alatt
Akkor, amiből nekem 1 van és pótolhatatlan.
Jó azt a tiszta szerelemre megőrizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!