Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » El fog hagyni egy másik lányért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El fog hagyni egy másik lányért?

Figyelt kérdés
30 évesek vagyunk, 8 éves a kapcsolat, jövőre esküvő lett volna. Most ott tartunk, hogy van egy 20 éves lány, aki ki tudja miért, de erősen felkeltette a párom érzéseit, állítólag fizikai dolog még nem történt köztük. Kicsit elfogadhatóbb lenne az egész, ha olyan lenne, mint akit el tudok képzelni, hogy lenyúlhatja a párom, ha jobb vagy szebb lenne nálam, de nem. Ezt tényleg nem azért mondom, mert utálnám, amúgy egész jófej, de tényleg semmi nőiesség nincs benne. Nyilván vannak belső értékei, de eddig azt reméltem, ez bennem is látható a párom számára és nem keresi másban. Még nem szakítottunk, párom azt mondja, hogy velem akar maradni, de ez így nem jó, szenved. Egyébként magától mondta el a dolgokat. De már készülök rá mikor szól, hogy vége, és nekem is van büszkeségem, ezt így nem biztos, hogy folytatni akarom. Nem tudom hogy kezeljem, hogy lehet nem teljesen összetörni emiatt? Hogy lehet továbblépni?

2021. okt. 12. 00:44
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

Mit mondott pontosan a lánnyal kapcsolatban?

Egyébként, őszintén boldog vagy mellette?

2021. okt. 12. 00:48
 2/37 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem tudja mi ez, mit érez. De azt is, hogy amikor nem találkoznak azon gondolkodik, hogy mi lehet vele. És hiányzik neki. Amúgy egy helyen dolgoznak.
2021. okt. 12. 00:56
 3/37 anonim ***** válasza:
36%

tényleg nem érted?

annak a kis semmilyen csajnak olyan hatalom van a kezében, amivel nem versenyezhetsz.

ez a 10 év, egy évtizeddel fiatalabb nálad.

és lehet, h.te nem látod magadnál szebbnek, de a húsa frissebb, a bőre hamvasabb, a teste ruganyosabb, mint a tiéd.

sztem ti nem fogtok összeházasodni, és ennek örülj, mert legalább nem leszel elvált.

2021. okt. 12. 00:59
 4/37 anonim ***** válasza:
99%

Itt nem neki kellene szakítani, hanem neked! Még össze sem házasodtatok de már kifelé kacsintgat. Már most sincs meg részéről a megfelelő mélységű érzelmi kötődés. Ha most el is engedi a storyt, elő fog jönni később egy másik nővel. Ne kényszerből maradjatok már együtt mert "olyan rég óta tart". Engedjétek el egymást!

Ha ezt így bevallotta neked akkor a pasid a szívével már döntött, az már pontosan tudja mit akarna és a másik csaj fel húz de még bizonytalan a döntésében még nem rakott mellé elég tudatos érvet hogy lépjen.

2021. okt. 12. 01:05
 5/37 anonim ***** válasza:
98%
Mindenképpen szar lesz neked. Ezt nem lehet kikerülni. Viszont minden rosszban van valami jó. Nem az esküvő után történt. Szóval vedd elő az önbecsülésedet, aztán hagyd a pcsába ezt a pasast. Lehet nem lesz tartós neki ezzel a csajjal a dolog, lehet csak az újdonság varázsa szédítette meg, de ez téged ne érdekeljen. Tőled már érzelmileg eltávolodott, különben nem zúgott volna bele másba. Ne vedd fel a fix punci szerepét. Sokan csinálják ezt, meg is lehet nézni mennyire szar az életük. Ide is írkál egy nő, akit szanaszét csal a férje, pasija(nem lehet tudni pontosan, mert mindig másképp hivatkozik rá), hónapok óta kérődzik azon, hogy megváltozik-e majd az ilyen jellemű ember ha gyereket szül tőle. Persze szakítani nem akar, hanem meggyőződése, hogy mennyire szereti őt a kanja ennyi punci mellett is. Valami mégsincs rendben, ha ezen rágódik állandóan. Te ne legyél ennyire szolgalelkű, életképtelen és ilyen hülye. Egyetlen faszi nem ér ennyit.
2021. okt. 12. 04:57
 6/37 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem is az a szerencse, hogy nem a házasságban kell rádöbbenned ilyenekre. Változtathatsz az életeden... Sok hapsi viselkedik úgy (bár későbbi életkorra jellemző ez): "én még jó pasi vagyok", ennek bizonyítékát látja abban, hogy feleségét egy fiatalabbra "lecseréli" (jaj de nem szép szó ez).

Férfiként írom, hogy ez mennyire nem szép.

2021. okt. 12. 05:09
 7/37 anonim ***** válasza:
98%

Belezúgott a csajba, ha ennyire azon agyal, hogy mit csinál meg hiányzik neki.

Hagyd menni! Aki menni akar, arra rá kell adni a kabátot.

2021. okt. 12. 05:20
 8/37 anonim ***** válasza:
30%
Én is éreztem már ilyet. Egyszerűen ennyi idő után izgalmas egy új személlyel kapcsolatot teremteni, cicázni, flörtölni, mégha nem is jobb semmivel.
2021. okt. 12. 05:37
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Szakítás. Viszont, ha majd szakítás után pár héttel jönne vissza, az azért lesz, mert a csaj friendzoneba rakta. Úgyhogy majd el ne hidd, hogy rájött arra, hogy szeret meg majd a többi süket dumáját.
2021. okt. 12. 05:43
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

Egy haverom volt ilyen. Előadta a nagy elköteleződöttet, a menyasszonyával évek óta jegyben jártak. De négyszemközt mindig kínlódott, hogy ezt meg azt a csajt hogy megdugná. A menyasszony brutál féltékeny volt, sehova nem engedte, ottalvósba egyáltalán nem.

Egy évfolyamtársába belezúgott, nagydrámás szakítás volt.

Én azt mondom, örülj neki, hogy még most adta tudtodra, hogy belezúgott a kislányba, mielőtt ott gügyög melletted a trónörökös.

2021. okt. 12. 05:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!