Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy töröljem a párom telefonjából a messenger beszélgetésünket? Többi lent
Nem szeretem már a barátomat. Sajnos elmúltak az érzelmek iránta. Szeretnék vele szakítani,de előtte törölni szeretném a beszélgetésünket.Nyilván,mint minden kapcsolatban a párok küldenek egymásnak erotikus képeket,videókat. Pont emiatt szeretném törölni a telefonjából,mert nem lehet tudni,hogy mit csinál a képekkel a szakítás után.
Ezért ötleteket szeretnék kérni,hogy milyen indokkal tudnám elkérni a telefonját?
Nyilván mint minden kapcsolatban!?
Nem tudom, csak szerintem alap, hogy ilyet soha senkinek nem küldünk?
Én életemben nem küldtem senkinek, és milyen jól tettem.
Lehet vannak róla egyéb másolatok.
Haverom pl felhőtárhelyre rakta az ilyeneket. Nem élt velük vissza meg semmi, csak gyűjtötte.
Ha van ilyen helyzet, akkor hiába törlöd.
Van ez a Vanish mód, ami megsemmisíti az üzenetet miután megnézte a másik, de azt nem tudom, hogy a régebbi üzenetekre is vonatkozik ez.
De szerintem nagy a valószínűsége, hogy a barátod külön lementette magának a képeket/videókat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!