Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy töröljem a párom telefonj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy töröljem a párom telefonjából a messenger beszélgetésünket? Többi lent

Figyelt kérdés

Nem szeretem már a barátomat. Sajnos elmúltak az érzelmek iránta. Szeretnék vele szakítani,de előtte törölni szeretném a beszélgetésünket.Nyilván,mint minden kapcsolatban a párok küldenek egymásnak erotikus képeket,videókat. Pont emiatt szeretném törölni a telefonjából,mert nem lehet tudni,hogy mit csinál a képekkel a szakítás után.

Ezért ötleteket szeretnék kérni,hogy milyen indokkal tudnám elkérni a telefonját?

2021. okt. 11. 20:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Mi lenne, ha őszintén beszélnél vele?
2021. okt. 11. 20:30
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

Nyilván mint minden kapcsolatban!?

Nem tudom, csak szerintem alap, hogy ilyet soha senkinek nem küldünk?

Én életemben nem küldtem senkinek, és milyen jól tettem.

2021. okt. 11. 20:33
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván? Még soha nem küldtem erotikus képeket vagy videókat.
2021. okt. 11. 20:37
 4/15 anonim ***** válasza:
58%
Ejjel 1-fel2 korulre allits be ebresztot, de csak rezegjen a telefon, es tedd a atnad ala. Felkelsz, es amig alszik, kitorlod. Ha ujjlenyomatos a keszuleke, akkor almaban azt is fel tudod oldani, ha odarakod ahhoz az ujjahoz, amelyik nyitja.
2021. okt. 11. 20:40
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
A sajátodról is tudod törölni,csak az a hátrány,hogy a kitörölt elem helyén megjelenik egy ''sírkő'' egy fehér sáv,és értesítést is kap róla,hogy kitöröltél valamit.
2021. okt. 11. 20:43
 6/15 anonim ***** válasza:
98%

Lehet vannak róla egyéb másolatok.

Haverom pl felhőtárhelyre rakta az ilyeneket. Nem élt velük vissza meg semmi, csak gyűjtötte.

Ha van ilyen helyzet, akkor hiába törlöd.

2021. okt. 11. 20:50
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Nekem csak egy erotikus hangfelvételem van. Amiatt szeretném törölni.Inkább ő küldött magáról képeket/videókat.
2021. okt. 11. 20:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Van ez a Vanish mód, ami megsemmisíti az üzenetet miután megnézte a másik, de azt nem tudom, hogy a régebbi üzenetekre is vonatkozik ez.

De szerintem nagy a valószínűsége, hogy a barátod külön lementette magának a képeket/videókat.

2021. okt. 11. 20:56
 9/15 anonim ***** válasza:
54%
Messengerben van olyan, hogy hosszan nyomsz rá a képre, és eltávolítás mindenkinél vagy saját magamnál.
2021. okt. 11. 21:37
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Szöveget is lehet. A saját telefonodról csinálva. Aztán kiírja, hogy törölt üzenet annál, amit töröltél.
2021. okt. 11. 21:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!