Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy töröljem a párom telefonj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy töröljem a párom telefonjából a messenger beszélgetésünket? Többi lent

Figyelt kérdés

Nem szeretem már a barátomat. Sajnos elmúltak az érzelmek iránta. Szeretnék vele szakítani,de előtte törölni szeretném a beszélgetésünket.Nyilván,mint minden kapcsolatban a párok küldenek egymásnak erotikus képeket,videókat. Pont emiatt szeretném törölni a telefonjából,mert nem lehet tudni,hogy mit csinál a képekkel a szakítás után.

Ezért ötleteket szeretnék kérni,hogy milyen indokkal tudnám elkérni a telefonját?

2021. okt. 11. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A visszavonás igen esetleg működhet, bár nagyon régieknél nem tudom engedi-e.

2021. okt. 11. 21:40
 12/15 anonim ***** válasza:
19%

#2,#3, Tök normális kapcsolatban erotikus képeket küldözgetni. Általában nem abból indul ki az ember hogy a bizalmasa, akivel együtt van az visszaélne ezzel.

Az összes komoly barátnőm tengernyi ilyen képet küldött. Sok a mai napig megvan valahol a gépemen.

Még jóformán idegen, ismeretlen nőktől is kaptam ilyet többször. Soha nem éltem vele vissza és az emberek 95%-a nem is élne vissza.

2021. okt. 11. 23:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Visszavonás régi képeknél és mindennél működik, de ha automatikusan menti a telója a messengeren küldött képeket, akkor igazából nem számít, mert nyilván a teló mappájában van.
2021. okt. 11. 23:46
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem messenger nem ment automatikusan, csak viber.

Lehet más beállítás is, nem tudom.

De a törlés funkció alapból működik régi üzeneteknél is.

2021. okt. 12. 09:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem működött régebbi beszélgetéseknél a visszavonás. Volt, amikor azt írta, de újratelepítettem és ott volt. Komplett beszélgetések is visszajönnek. Sajnos ez elég necces. Ha meg valamit meg akar tartani, azt máshova is elmenti.
2021. okt. 12. 11:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!