Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt-e valakinek olyan párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt-e valakinek olyan párkapcsolata, aminek a sorsát a párja barátja/barátnője tönkretette?

Figyelt kérdés

A párommal 7 évig együtt voltunk. 2 hónapja szakítottunk amit nagyon bánt és megvisel, mert nagyon szerettem ennyi idő után is. Ő is mindent megtett értem.

Az szakítás oka nem más volt, Ugyanis a régi barátnője utóbbi 2 évben egyre jobban nem nézte jó szemmel hogy nem foglalkozik vele, hanem velem. Régebben nem találkozgatott ennyit ővele.

Egyre jobban uszította ellenem, és ez kihatott a lelkivilágára.

A barátnője után szinte rá se lehetett ismerni olyan lekezelővé vált ez tavaly kezdődött ez a stílus. Persze Találkozása előtt szinte kezesbárány volt.

Sokszor türtem ez miatt, Sajnos ez vitákhoz is vezetett, mert többször szóvá tettem: nem kellene hallgatni rá, mert az ő érdekét nézi és nem a tiédet.

Mert az együtt töltött időnkből veszed el hogy vele vagy amiért elméletileg jót beszélgettek mint nők!

Ezt valószínűleg visszamondta neki ami miatt mégjobban telebeszélte a fejét, és hergelte. Mert rátapintottam a lényegre.

Szinte minden nap hivogatta telefon hogy segítsen neki a probléma megoldásban. Mert én azt vettem ki hogy egy ügyefogyott nőről lehet szó....

2-3 naponta elérte hogy meglátogassa.

Egyre jobban elkeseredtem mert 3 hónappal ezelőtt mondta a párom hogy azt beszélte neki a barátnője hogy ő szerint én nem vagyok hozzá való...

Amit én szóvátettem hogy ne ő mondja meg neked ill. nekünk mi a jó!

Próbáltam állni a sarat -így szokták mondani, de sajnos győzött a barátnő...

Ha valakinek volt tapasztalata hasonló esettel kérném írják meg!

#Párod Barátnője miatt szakítás #Párod Barátnője beleszólt #uszította #Beleszólt
2021. okt. 5. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem volt az ügyefogyott nő,tudatosan szakított el a párodtól.Nézd,sokkal jobban jártál.Lehet már meg is csalt vele.Aki meg egy barátnőre hallgat párkapcsolati témában arra rá kell adni a kabátot.
2021. okt. 5. 21:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Volt, nem is baj, legalább kibújt a szög a zsákból.

Egy percig nem bánkódom miatta.

2021. okt. 6. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!