Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy egy nem szép szakítás után nagyon bánt, ahogy elváltunk?
Figyelt kérdés
Másképp nekem egyszerűen nem ment.. én szeretem őt nagyon, de láttam rajta, hogy már nem érdeklem, viszont nem küldött el. Én vagyok a nő egyébként. Emiatt kihasználva éreztem magam. Képtelen voltam szépen elküldeni, mert akkor sosem tudok tőle elválni.. meg akartam gyűlölni, és hogy ő is gyűlöljön inkább, mint hogy úgy legyen együtt velem, hogy nem szeret.. ez így is történt, bunkó voltam vele, gondolom ő már gyűlöl, én viszont nem tudtam megutálni, és zavar, hogy ennyire rosszban lettünk. Normális ez? Legszívesebben bocsánatot kérnék tőle, dehát hülyének nézne..2021. okt. 4. 17:40
2/4 anonim válasza:
Sosem késő tisztázni. Szerintem írd le a konkrét érzéseid.
3/4 anonim válasza:
Normális, de ha csak te szeretted és láttad, hogy nem kölcsönös, őt nem bántja, nyugi.
4/4 anonim válasza:
Ha elmondod neki nyugodtan az őszinte érzéseid, lehet, hogy kicsit megkönnyebbülsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!