Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha egy nő azt mondja hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő azt mondja hirtelen tudatosult benne, hogy már nem szeret, az voltaképpen mit takar?

Figyelt kérdés

Tényleg egyik napról a másikra lett hűvös. Ugyan az utóbbi időben sok volt a vita, de erre akkor sem számítottam.

Ennyire titkolta, hogy már nem szeret?

Vagy ilyen létezik?

Esetleg a veszekedések miatt unt rá, és ez csak hazugság, hogy nem szeret?

2021. szept. 30. 05:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%
Megunta a sok veszekedest, regisztralt tinderre, kezdett beszelni masokkal es rajott hogy van nalad jobb
2021. szept. 30. 05:37
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Mindenkinél egyszer betelik a pohár, neki most volt.
2021. szept. 30. 05:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Eddig örlődött, agyalt rajta, most már elhatározta, hogy a kapcsolatnak annyi.
2021. szept. 30. 06:14
 4/13 October15 ***** válasza:
100%
Vagy az 1. vagy a 3. vagy a kettőnek a kombinációja. :D Attól függően, hogy mennyi érzelmi intelligencia / moralitás szorult a kérdéses nőbe. [Mondjuk lehet nem kellett volna minden szron veszekedni, nem biztos hogy ez volt az egyedüli ok de biztos nem használt.]
2021. szept. 30. 06:34
 5/13 anonim ***** válasza:
13%
Most jött össze a másikkal.
2021. szept. 30. 06:41
 6/13 anonim ***** válasza:
94%

Ezt úgy hívják felismerés.

Meg gondolom várt,hátha nem kell elhagyjon, gondolom csak mondta vagy láttad rajta a változást.Ti el vagytok tévedve,nem kell ahhoz harmadik,hogy kiszeressen belőletek.Ha te szeretnéd nem tudna nem viszont szeretni.

2021. szept. 30. 07:05
 7/13 anonim ***** válasza:
29%

Nem KELL feltétlenül harmadik, de az esetek 90%-ában VAN, legfeljebb titkolják. Nemtől függetlenül ez a tapasztalatom.

2021. szept. 30. 07:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én a 10%-ban vagyok. Nálunk is mentek a viták a kérlelés, hogy változzon már picit,hogy találjunk egymásra mert baj lesz,de nem hitte el.Aztán egy szép napon ugyanígy elé álltam és eljöttem.Tényleg kiszerettem belőle.Már én voltam a fontosabb magamnak nem ő.Onnan már nem volt visszaút.Ez egy éve volt,azóta is egyedül és nem bánom. Még így is jobb,mint álomvilágban. Olyan pasival meg nem foglalkozom aki egy hajszálat is emlékeztet rá,a viselkedésére,személyiségére.
2021. szept. 30. 08:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Betelt a pohár.

Én is tűrtem, tűrtem és tűrtem, aztán volt egyetlen mondata, ami az utolsó cseppet jelentette. Utána csak hanyatlott az egész kapcsolat, egyre inkább eltávolodtam.

Nekem sajnos nem volt 3., sőt azóta sincs új kapcsolatom, de hát ez van, én vállaltam az örök egyedüllétet is. Csak többé vele ne kelljen lennem.

2021. szept. 30. 09:09
 10/13 anonim ***** válasza:
63%
Akkor szokott hirtelen tudatosulni, amikor hirtelen valaki mást megszeret ember. Még megcsalás se kell hozzá, egyszerűen a szívében, agyában megjelenik valaki más. Akkor ébred rá, hogy az előzőt már rég nem szereti.
2021. szept. 30. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!