Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a 20-30-as férfiak, akik egy alakuló kapcsolatban szinte mindenre azt mondják, hogy "csak spontán", azok voltaképpen lusták?
nem is beszél szinte semmit a gondolatairól, érzelmeiről <- én is dettó ilyen vagyok
viszont hogy csak spontán ilyet soha sem mondok ez kb egyenlő a nekem mindegy mi lesz majd lesz valahogy felfogással.
Szóval magamból kiindulva feltételezve hasonló felfogású vagyok nem érdekelsz annyira hogy extra energiát fektessek beléd , azonban elvagyok veled nincs ellenemre, hogy vagy mellettem fordítás lenne.
Csúnya dolog az ilyen , de vannak ilyen szürke zónák az én életemben is ami nem tehető vonzódásba se közömbösségbe viszont annyira nem is érdekel, hogy tegyek érte, de annyira meg érdekel ne szabaduljak meg tőle. Ez egy veszélyes helyzet, az ilyenre amikor eszmélek én meghúzok egy vonalat ez van, mindenkinek az a jobb ha innentől tiszta lapokkal játszotok. Tipikusan az ilyenek végződnek szexkapcsolattal.
25/F
Te itt összekeversz össze nem tartozó dolgokat.
A csak spontán azt is jelenti, hogy nem feszülünk rá az erőlködésre, hogy aztán azzal toljuk el az ismerkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!