Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez voltaképpen mire jó?
Egyszer a csávó mások előtt éget és megaláz egy csajt, máskor meg a kedves lesz hozzá és szerethető...
egyszer azt mondja, h tetszik neki máskor le se tolja, mintha ott se lenne...
párkapcsolataiban őszinte, de a családjáról már hazudik( rajta kaptam többször is)
egyszer udvarias, aztán háta mögött rá a csajra rosszindulatú epés megjegyzéseket tesz....
fiúk ennek mi értelme?
A srác ezt csinálhatja tudatosan, de tudatlanul is.
Tudatosan ez egy gyakorlat, ami gerjeszti a vonzalmat. A lányok ugyanis vonzódnak azokhoz a pasikhoz, akik kiszámíthatatlanok.
Mi értelme?
Tipikus manipulatív gyökér!
Kérdező,ha te vagy a lány,menekülj ennek az embernek a közeléből is.
Ajánlanám kitöltésre a Nők alapítványa oldalán a lelki bántalmazás tesztet!
Van egy ilyen menüpont, "összezavarás" vagy mi.
Normális ember nem így viselkedik a párjával,nem egyszer így,egyszer úgy.
Lelki terror nagyon nehéz felismerni,sokszor éveken keresztül sem sikerül, csak amikor már baj van.
"Ajánlanám kitöltésre a Nők alapítványa oldalán a lelki bántalmazás tesztet!"
-->Te jó ég... Na, most már értem,hogy honnan vették a PUA-k, hogy a "tesztek" bejönnek a nőknek...
Clark Kent!
Mi a fax az a PUA?
Elárulnád?
Lusta vagyok így beütni másnaposan a Gugliba.
Fejtsd már ki,mi a probléma a kommentemmel.
Ha lusta vagy, hát lusta vagy, így jártál. A kommenteddel meg az baj, hogy tipikus a "bolhából elefántot" csinál hozzáállás. Vagyis neked biztos nem baj, de nekem nem jön be.
Régen velem is csináltak hasonlót a lányok, szemétkedtek velem, de tudtam hogy azért, mert bejövök nekik. Kamaszkorban még súlyosabb is, mert ott hajalmosak csak rosszat okozni a másiknak, aki elvileg fontos nekik. Ha ismered a "Hey Arnold" mesét, akkor tudod, hogy miről beszélek :-)
Nem kell nagy dolgokat csinálni ebből. Nevetni kell rajta egy nagyot, vagy egyszerűen továbblépni. Nem kellenek ide tesztek.
"párkapcsolataiban őszinte"
Ebből én azt vettem le,nem 12-18 éves emberről van szó.
Egy felnőtt embernél az ilyen viselkedést igenis komolyan kell venni!
Egy tini azért más,ott még keresi önmagát, próbálgatja a másik nemhez hogyan viszonyuljon, max egy kis gyökérnek nevezném az ilyet,idővel lehet kinövi.
Viszont egy 20+ éves férfi,több párkapcsolattal a háta mögött az egészen más.
Csak nem te vagy a férfi a történetben, azért nem akarsz tesztet? :D
Igen,arra gondoltam.
Korábban egy ismerősöm miatt átfutottam,azért ismerem.
Természetesen ez a teszt nem szentírás, de ad némi támpontot a lelki bántalmazás felismeréséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!