Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha egy nő azt mondja hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő azt mondja hirtelen tudatosult benne, hogy már nem szeret, az voltaképpen mit takar?

Figyelt kérdés

Tényleg egyik napról a másikra lett hűvös. Ugyan az utóbbi időben sok volt a vita, de erre akkor sem számítottam.

Ennyire titkolta, hogy már nem szeret?

Vagy ilyen létezik?

Esetleg a veszekedések miatt unt rá, és ez csak hazugság, hogy nem szeret?

2021. szept. 30. 05:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

De lépni akkor szoktak, amikor már sínen van a másik kapcsolat.

2021. szept. 30. 09:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam történt valami, amit a párom tett. Akkor nagyot csalódtam, és elkezdtem világosan látni, hogy milyen is volt valójában a kapcsolat. Addig szerelmes voltam, nem láttam tisztán.
2021. szept. 30. 10:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is csak tűrtem, tűrtem hogy elhanyagolt, hogy folyton haverozott (legalábbis amit én tudtam), hogy én voltam a sorrendjében az utolsó aki számít, de közben meg sorolta az ő elvárásait amit teljesítenem kellett különben elhagy. Nem vártam meg. Itt is egy-két mondata volt végül ami döntő volt. Miután lazán közölte hogy nem is tudja miért van velem és hogy rajtam múlik az egész, ő "elvan" elküldtem a büdös életbe. Azóta is undorodom magamtól hogy vele voltam, szégyellem, mert abszolút a szintem alatti volt és miközben adtam magamból a darabokat, elveszítettem önmagam. Tanulságos volt, de nem tudom hogy hozom magam újra vissza arra a szintre ahol előtte voltam, eléggé tönkrementem mellette. :(
2021. szept. 30. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!