Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodom harmadik éjszaka az exemmel?
Figyelt kérdés
Már több, mint 3 hónapja lett vége a bántalmazó kapcsolatomnak.
Kezdtem egész jól lenni, erre 3. éjszaka is vele álmodtam. Hol azt, hogy kibékültünk (nagyon szerettem, de nem akarok vele kibékülni!!!), hol azt, hogy mással van.
Azóta újra rosszabb a kedvem.
Miért ilyen "kegyetlen" az emberi agy?
2021. szept. 7. 08:40
1/3 anonim válasza:
Az álmok egyik funkciója a múlt feldolgozása, beleértve a kellemetlen emlékekét is. A múlt feldolgozásának egyik célja pedig az, hogy minél többet tanuljunk belőle. Ennek része az is, hogy a "Mi lett volna, ha...?" kérdésekre is megpróbálunk magunkban válaszolni, újrajátszva az eseményeket más paraméterekkel. Azt szokták mondani, hogy szakítás után az előző kapcsolat lelki feldolgozása még legalább fél évig, de akár egy évig is eltarthat, akár szeretnénk mielőbb magunk mögött tudni az egészet, akár nem. Ha szeretnéd a folyamatot felgyorsítani, esetleg elmehetsz pszichológushoz, de csodát attól se várj. Hosszabb távon egyébként úgy jársz jól, ha a feldolgozáson végighaladsz, mert egy újabb kapcsolatra kevésbé fogod rávetíteni az előző kapcsolatod terheit.
2/3 anonim válasza:
Valszeg nincs kivel álmodnod a vágyaidat.
3/3 anonim válasza:
Gyászfeldolgozás. Én a szakítást követően rengeteget álmodtam exemmel, pedig szintén mérgező kapcsolat volt, aminek én mondtam ki a végét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!