Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Meddig fog meg hianyozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fog meg hianyozni?

Figyelt kérdés
Hianyzik az exem aki az eletbe nem szeretett engem es igazabol egy masik csaj miatt dobott ki. A vegen mar csak a diplomamunkájat irta es nem ert ra semmire. Irogattunk egesz nap, es neha atmentem szexelni de reggel kb. el is küldött, mert neki most produktivnak kell lennie. Valamint beszolt a neha ha barmi apro dolog fehernemu eppen nem tetszett neki rajtam. En barmit megtettem volna erte o meg kb. semmit, annyira nem volt kepes hogy kisetaljon ertem a buszhoz (10 perc seta). Konkretan nekem kellett azt is kihuzni belole, hogy szakitson mert o csak fogta magat es eltunt. Magyarul a legnagyobb patkany. Jelenleg egy tip-topnak tuno uj kapcsolatban van egy 10/10es csajjal meg 6 honapja rohadok egyedul... Hianyzik az a resz amikor meg ugy tunt hogy mukodik minden... Attol felek hogy mar sosem leszek szerelmes 26L
tegnapelőtt 14:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs szabály. Addig tart ameddig nem vagy kész elengedni. Most úgy tűnhet, hogy reménytelen a helyzeted de hidd el rengetegen vannak és voltak akik csak később találták meg azt aki mellett boldogok tudnak lenni.

Idővel újra tudsz majd bízni és nyitni mások felé.

tegnapelőtt 15:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudnek, de nincs ki... Ami olyan kiabrandito hogy emiatt egy ilyen ember hianyzik aki extrem modon kihasznalt es megbantott
tegnapelőtt 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha készen állsz újra randizni akkor kipróbalhatod az online társkeresőket is. Nem tudom milyenek, őszintén megmondom soha nem próbáltam egyiket sem, ez az online ismerkedés nekem kicsit személytelennek tűnik. Olyan mintha a boltba mennék és kiválasztanám az almák közül a legpirosabbat utánna otthon meg kiderül, hogy savanyú.

Mennyi ideig voltál vele ?

tegnapelőtt 15:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Csak 9 honapot... Es igen, ot is online talaltam... Borzalmas online a felhozatal, eloben meg rohadt nehez mert 40 oraban dolgozom..
tegnapelőtt 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Élőben se jobb...
tegnapelőtt 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Állandó a munkaidőd vagy változó ? Ha a munka és a napi teendők mellett online ismerkedésre marad időd az is lehet megoldás az, hogy én azt írtam még soha nem próbáltam mert nekem nem jön be az nem jelent semmit, lehet én látom rosszul és az online felület egy jó alternatíva lehet.

Vannak találatok vagy egyáltalán senki nem írt azóta neked ?

tegnapelőtt 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Én az exemre 4 év után is gondolok még, szívesen újrakezdeném vele, de elég bunkón viselkedik,meg arra jó lennék neki, hogy telefonon elszórakoztassam, de mikor megkérdezem, hogy van_e kedve találkozni, akkor hantázik, vagy átugorja a kérdést.
tegnapelőtt 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!