Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan eset, amikor egy pár amiatt szakít egymással, mert a férfi nem domináns típus, hanem egyenrangúan kezeli a barátnőjét, feleségét?
Két és fél év után szétmentünk a barátnőmmel, én úgy láttam, hogy teljesen torz a párkapcsolatokról való fogalma.
Éveken keresztül csalta az előző pasija és durván bánt vele, aki mellett végig kitartott, amíg végül a pasi le nem lépett egy másik nővel. A párkapcsolati "szocializációja" egyáltalán nem volt normálisnak mondható, hogy évekig tűrte a fizikai és verbális bántalmazást, megcsalást. Hiába próbáltam őt megérteni és mindenben támogatni, kevés voltam.
Az elmúlt 2 és fél év alatt mindenben támogattam, mellette voltam, társként kezeltem, mintha a másik felem lenne, s nem rabszolgaként, cselédként bántam vele, az ősz folyamán azonban mégis megcsalt, annak ellenére, hogy szerelmes voltam belé.
Tegnap szakítottunk, állítása szerint nem tudja elfogadni, hogy érzelmeket tápláltam iránta, vele terveztem a jövőt, egyenrangú partnerként kezeltem őt, és sose próbáltam dominálni kettőnk kapcsolatában.
Mindig közös döntésekre alapoztam, amíg együtt voltunk, mindig megkérdeztem, hogy bármilyen témával kapcsolatosan ő mit gondol. Sose erőltettem rá semmit, az akaratomat, hanem figyelembe vettem az ő véleményét, szándékait és igyekeztem alkalmazkodni hozzá. Kevés voltam neki.
Sanyargatom magam napok óta, hogy most a nőknek tényleg a dominancia számít, vagy az, hogy azonos szinten legyenek a párjukkal? Én az utóbbira szavazok, társat akartam mindig magam mellé, nem egy inast.
“ Éveken keresztül csalta az előző pasija és durván bánt vele, aki mellett végig kitartott, amíg végül a pasi le nem lépett egy másik nővel.”
És te ezt nem érezted red flagnek?:D Minek jöttél össze egyáltalán ilyen nővel? Kutyából nem lesz szalonna, tudod…
Amúgy nőként mondom neked, a domináns férfi nem egyenlő azzal, hogy mellette ne lehetne egyenrangú a kapcsolatunk és ne tisztelne. Annyit jelent, hogy egy határozott férfi, aki nőként bánik velünk, nem egy tutyimutyi alak, akit irányítani kell vagy aki sokszor döntésképtelen, vagy nem áll ki a véleménye mellett, mert papucs.
Most ez komoly, hogy ezt a romlott lelki világú nőt teszed az összes nővé?
Ne haragudj, de nagyon hülye vagy...
Bolond a csaj...
De nem minden domináns férfi elnyomó, lekezelő vagy hűtlen.
Én szeretem, ha picit erősebb kaparket nálam a párom (ami nem egyszerű, mert én is nagyon az vagyok). Pl egy komoly döntést megkell hoznia ne várjon rám, hanem döntsön...de úgy hogy nekem is jó legyen és mivel ismernie kell engem annyira (persze fordítva is), hogy tudja mi a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!