Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Létezik olyan kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan kapcsolat, amiben sohasincs egyetlen kisebb vita/sértődés sem?

Figyelt kérdés
jan. 4. 20:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, még a macskámmal is összeveszünk néha, pedig az aztán nem egy összetett viszony kettőnk között. Én nem vagyok alapvetően sértődős és nem szeretem a hisztis férfiakat sem párkapcsolatra, de ritkán még így is előfordulhat nézeteltérés. De ha mindkét fél tud megfelelően kommunikálni és közös érdek, hogy rendben legyen a kapcsolat, akkor ebből nincs probléma.
jan. 4. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Persze, a szexkapcsolatok ilyenek.
jan. 4. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan emberi kapcsolat, se barátság, se munkatársi viszony, se családi, se párkapcsolat, amiben ne fordulna ilyen elő. Vagy csak akkor, ha mindkét fél konflikuskerülő és elnyomja a vágyait, véleményét, de idővel ez is robbanni fog.
jan. 4. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 al egyetértek, tényleg nincs olyan emberi kapcsolat amelyben nincsenek félreértések, nézeteltérések mivel nem egymás klónjai vagyunk és robotok sem vagyunk. A szerelmi kapcsolatra méginkább jellemző, hogy előfordulnak viták, sőt néha/sokszor veszekedések mivel a szerelem egy erős érzés. Egyetlen kivétel ha pszichopata vagy akinek nincsenek érzései viszont bűntudat nélkül gyilkol. :/
jan. 4. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:
85%

Nincs! Ahogy a #3-as mondja még a szüleiddel/gyerekeddel is összezörrensz néha pedig az anya-gyermek a világ legerősebb érzelmi köteléke.

Nem az számít összezörrentek-e, hanem az hogy milyen gyakran és hogyan tudjátok kezelni.

jan. 4. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
94%

Munkatársam menőzik vele állandóan, hogy ők soha egyszer sem voltak még csak mérgesek sem egymásra.

Szerintem vagy hazudik, vagy annyira durván konfliktus kerülő, hogy ebből még bajok lesznek.

jan. 4. 21:55
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

Persze, olyan, mint a miénk volt az exemmel :D

Bármit meg akartam vele beszélni, jól van az úgy, semmi baj, stb. Konfliktuskerülő férfi volt, szóval... nem vitáztunk, mert az összes nézeteltérés elől elmenekült.

Nem véletneül ex.

tegnapelőtt 19:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!