Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan kapcsolat, amiben sohasincs egyetlen kisebb vita/sértődés sem?
Figyelt kérdés
jan. 4. 20:40
1/7 anonim válasza:
Kétlem, még a macskámmal is összeveszünk néha, pedig az aztán nem egy összetett viszony kettőnk között. Én nem vagyok alapvetően sértődős és nem szeretem a hisztis férfiakat sem párkapcsolatra, de ritkán még így is előfordulhat nézeteltérés. De ha mindkét fél tud megfelelően kommunikálni és közös érdek, hogy rendben legyen a kapcsolat, akkor ebből nincs probléma.
3/7 anonim válasza:
Nincs olyan emberi kapcsolat, se barátság, se munkatársi viszony, se családi, se párkapcsolat, amiben ne fordulna ilyen elő. Vagy csak akkor, ha mindkét fél konflikuskerülő és elnyomja a vágyait, véleményét, de idővel ez is robbanni fog.
4/7 anonim válasza:
#3 al egyetértek, tényleg nincs olyan emberi kapcsolat amelyben nincsenek félreértések, nézeteltérések mivel nem egymás klónjai vagyunk és robotok sem vagyunk. A szerelmi kapcsolatra méginkább jellemző, hogy előfordulnak viták, sőt néha/sokszor veszekedések mivel a szerelem egy erős érzés. Egyetlen kivétel ha pszichopata vagy akinek nincsenek érzései viszont bűntudat nélkül gyilkol. :/
5/7 anonim válasza:
Nincs! Ahogy a #3-as mondja még a szüleiddel/gyerekeddel is összezörrensz néha pedig az anya-gyermek a világ legerősebb érzelmi köteléke.
Nem az számít összezörrentek-e, hanem az hogy milyen gyakran és hogyan tudjátok kezelni.
6/7 anonim válasza:
Munkatársam menőzik vele állandóan, hogy ők soha egyszer sem voltak még csak mérgesek sem egymásra.
Szerintem vagy hazudik, vagy annyira durván konfliktus kerülő, hogy ebből még bajok lesznek.
7/7 anonim válasza:
Persze, olyan, mint a miénk volt az exemmel :D
Bármit meg akartam vele beszélni, jól van az úgy, semmi baj, stb. Konfliktuskerülő férfi volt, szóval... nem vitáztunk, mert az összes nézeteltérés elől elmenekült.
Nem véletneül ex.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!