Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz nagyon ha a hölgy akart szakítani,de könnyedén hagytam ezt?
2-3 hónappal ezelőtt ex-el újra kezdtük(egy korábbi posztba erről írtam már).Ki kell írnom magamból,szóval bocsi.
December elején furán kezdett viselkedni ismét.Kérdezgettem stb. Nagy nehezen kibökte,hogy a gyerek apja(mert ugye terhes,igen valóban bele mentem volna ebbe) könyörög neki megváltozik,és minden ok lesz. A rokonok,barátnők is mondták neki állítólag,ha ezt mondta akkor adjon esélyt.
De valahol meg örülök is ennek,hogy így alakult inkább a hosszútáv miatt,hogy megbízható le
Erre annyit tudtam ok,menjen,hozza helyre. Erre el sírta magát,hogy nem küldöm el a pi..ba.
Szívem szerint meg tettem volna,de tényleg egyből rá hagytam inkább.A srác meg ugye csak elérte a célt,pedig jogosan rakta ki pedig a csávót
1# nem nem kamu.Bár az lenne.
2#: arra értettem,hogy,érvelni,győzködni ilyesmik.
3#.Szerettem nagyon.
Most ez amit meg ahogy előadott,kiábrándított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!