Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Gáz nagyon ha a hölgy akart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz nagyon ha a hölgy akart szakítani,de könnyedén hagytam ezt?

Figyelt kérdés

2-3 hónappal ezelőtt ex-el újra kezdtük(egy korábbi posztba erről írtam már).Ki kell írnom magamból,szóval bocsi.

December elején furán kezdett viselkedni ismét.Kérdezgettem stb. Nagy nehezen kibökte,hogy a gyerek apja(mert ugye terhes,igen valóban bele mentem volna ebbe) könyörög neki megváltozik,és minden ok lesz. A rokonok,barátnők is mondták neki állítólag,ha ezt mondta akkor adjon esélyt.

De valahol meg örülök is ennek,hogy így alakult inkább a hosszútáv miatt,hogy megbízható le

Erre annyit tudtam ok,menjen,hozza helyre. Erre el sírta magát,hogy nem küldöm el a pi..ba.

Szívem szerint meg tettem volna,de tényleg egyből rá hagytam inkább.A srác meg ugye csak elérte a célt,pedig jogosan rakta ki pedig a csávót

jan. 3. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez nem kamu akkor te jartal jol.
jan. 3. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebből semmit se értettem. Mert mit tehettél volna ha vele akar lenni. Lekötözted volna? Hagyj menjen.
jan. 3. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha a terhes (ex)barátnőd inkább a gyereke apjának adna még egy esélyt, akkor a legnagyobb hülyeség lenne marasztalni. Nem is értem minek adtál neki egyáltalán esélyt, de mindegy is.
jan. 3. 21:44
 4/6 A kérdező kommentje:

1# nem nem kamu.Bár az lenne.

2#: arra értettem,hogy,érvelni,győzködni ilyesmik.

jan. 3. 21:45
 5/6 A kérdező kommentje:

3#.Szerettem nagyon.

Most ez amit meg ahogy előadott,kiábrándított.

jan. 3. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor legalább ennyi haszna volt, hogy végre tovább tudsz lépni és le tudod ezt zárni magadban.
jan. 3. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!