Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elitélendő ha a génjei miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitélendő ha a génjei miatt szakitottam?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy férfival. Van 3 gyereke az előző kapcsolataiból. 2 nőtöl van a 3 gyerek. 10,8 és 6 évesek a gyerekei. Autista mind.

Hétvégén találkoztam a nővérével akinek van egy 3 éves gyereke aki autista gyanus most folyik a vizsgálat.

Nekem gyanus hogy a férfi genetikájába nem jó valami.

Én szeretnék egészséges gyereket. Jobbnak láttam ha szakitok vele.

Én 25 a férfi pedig 30 eves egyébként.

2021. szept. 3. 20:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Ha gyereket akarsz, ez teljesen valid indok. Mondjuk elhinni nehéz, az én gyerekem is autista, sok ilyen körben mozgok és ugyanazoknál a pároknál is ritka hogy több gyerek van és MIND autista. Különböző pároktól meg aztán végképp nem jellemző. (Első vagy második házasságban nem az). A tudomány mai állása szerint az autizmus nem öröklődik egyetlen személytől, hiszen genetikailag nem is kimutatható. De mindegy is. Engem inkább az zavarna, hogy 2 nőtől 3 gyerek. Én így nem vállalnék be vele többet.
2021. szept. 4. 10:49
 12/20 anonim ***** válasza:
54%
Nyugi a férfiak is elvből elutasítják azokat a nőket, akiknek selejt a genetikájuk. Pl nem jó a segge, csúnya a feje, nincs melle..
2021. szept. 4. 10:51
 13/20 anonim ***** válasza:
50%
#12 Te teljesen hlye vagy? Kit érdekel a külső? Itt egy betegségről van szó, ami az egész életvitelét megnyomoríthatja. Szerinted egy percig is bánnám ha nem lenne szép a lányom, de cserébe nem lenne autista?
2021. szept. 4. 10:56
 14/20 anonim ***** válasza:
65%
a külső nem genetika szerinted? Volt egy kiállóállú kolléganőm. Amúgy rendben lett volna, de hát a genetikája...
2021. szept. 4. 11:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
De, a külső is genetika, de azt nem tudod a szülei alapján eldönteni, mert simán örökölhet bármit valamelyik nagyszülőtől. Viszont egy kiálló álltól még élhetsz normális életet, autistaként nem. Nem is tudom, hogyan tudsz összevetni egy külsőséget azzal, hogy már most azon stresszelek, mi lesz a gyerekemmel amikor meghalok, fog-e tudni érvényesülni a világban, vagy becsapják, meglopják, kiforgatják a vagyonából, mert képtelen értelmezni az emberi viselkedést?
2021. szept. 4. 11:19
 16/20 anonim ***** válasza:
31%

igen? Ezek az emberek is autisták https://www.youtube.com/watch?v=GFZX9f269s8

Nem tűnnek nekem elveszettnek. Te arra gondolsz, hogy egy autista mint egy szobanövény néz ki a fejéből és csorog a nyála. Az autisták intelligens emberek. Meg merem kockáztatni, hogy átlag feletti IQval. Legalábbis ez a 2 egyén. Szóval te ezt az egész autizmus dolgot felnagyítod negatív irányba. Sokan azt sem tudják magukról, hogy autisták. Kilógnak a sorból és ennyivel lezavarják, de élnek ugyanúgy, mint más.

2021. szept. 4. 11:28
 17/20 anonim ***** válasza:
86%

Nekem autista gyerekem van. Normál intelligenciával. De az autizmusából eredően a normál iskolát is csak segítséggel tudja elvégezni, mert kiborítja a tömeg, nem bírja a zajt, alig eszik meg valamilyen ételt és véletlenül nem a matek zseni típusú autista, hanem képekben gondolkodik. Tehát kicsi korától fantasztikusan rajzol és vizuálisan mindent jól megjegyez. De kommunikációs problémái vannak. Lehet, hogy az érettségit sem tudja majd megszerezni, miközben arról ami érdekli mindent IS tud.Sajnos, ez nem mindig egyezik a tananyaggal. Abszolút hallása van, fejből lejátszik dallamokat a szintetizátoron, de sajnos túlhallása is van, zeneileg nem lehet vele foglalkozni, tanítani mert nem bírja az énekhangot és a hangszerek többségét sem. A szintetizátort is csak halkra állítva. Úgy tűnik van egy csomó képessége vagy tehetsége, ami sosem bontakoztatható ki a mai világban elfogadható módon mert az autizmusából eredő szenzoros érzékenység mindent eltorzít és elront. Én nem felnagyítom, hanem pontosan tudom, milyen egy autista. Amiről te beszélsz, az asperger szindróma, ami eleve egy nagyon enyhe autizmus. Belőlük lesz fizikus meg csillagász. Az autizmus többnyire megkeseríti, tönkreteszi az ember életét. És a leggyakrabban azzal jár együtt hogy az illető nem tud beilleszkedni. Ennek két típusa van. Aki antiszoc, annak könnyebb, mert az nem is igényli a társaságot. Aki viszont nagyon szociális, annak nehezebb ,mert kicsi korától azzal szembesül, hogy a többi gyerek megszólja, kigúnyolja, mert látják a viselkedésén, hallják a beszédén, hogy más.

Nem csak a gyerekem autista, autistákkal dolgoztam két évig speciális iskolában tanárként. Mindegyik ép értelmű volt, de összesen egyről mondanám, hogy ő lesz az, aki simán fog tudni élni a világban, csak furcsa lesz és kész. Hihetetlen, hogy mennyire fogalmad sincs az egészről, de itt okoskodsz és összehasonlítod holmi kiálló állakkal.

2021. szept. 4. 11:41
 18/20 anonim ***** válasza:
26%
Ahogy leírod saját élményeidet tapasztalataidat én is az enyéimet. Mint ahogy a videón is látszik, nem tűnnek rosszabbnak, vagy másabbnak. Én a videóból indultam ki. Nekem ennyi élményem van velük kapcsolatban, meg kitudja hány hozzájuk hasonló emberrel futottam már össze életem során. Csak hát ez senkinek nincs a homlokára írva. Főleg, ha nem is látszik a viselkedésében sem.
2021. szept. 4. 11:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
De a legtöbbön látszik! Mint írtam én ilyeneket tanítottam két évig és nem egy videóból hanem belőlük és a saját gyerekemből vannak tapasztalataim. Nem a felső szerencsésnek mondható 5% alapján ítélek, de nem is az értelmi fogyatékos autisták alapján ami kb 40% lehet. Ha a kérdező biztosan tudja, hogy a férfi gyerekei és az unokaöccse is autista, akkor ott azért nem az észrevehetetlen kategóriáról beszélünk. Az egyik 4 gyerekes családban az első két gyerek teljesen ép volt, a harmadik enyhén auti de ez is már csak később lett kivizsgálva, mert jól kompenzált. A negyedik viszont nagyon az volt. Okos, értelmes, de normál iskolai környezetben elveszett.
2021. szept. 4. 12:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Egy életed van neked is. Megértem, hogy nem vállasz ilyen kockázatot.
2021. szept. 4. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!