Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitélendő ha a génjei miatt szakitottam?
Ismerkedtem egy férfival. Van 3 gyereke az előző kapcsolataiból. 2 nőtöl van a 3 gyerek. 10,8 és 6 évesek a gyerekei. Autista mind.
Hétvégén találkoztam a nővérével akinek van egy 3 éves gyereke aki autista gyanus most folyik a vizsgálat.
Nekem gyanus hogy a férfi genetikájába nem jó valami.
Én szeretnék egészséges gyereket. Jobbnak láttam ha szakitok vele.
Én 25 a férfi pedig 30 eves egyébként.
igen? Ezek az emberek is autisták https://www.youtube.com/watch?v=GFZX9f269s8
Nem tűnnek nekem elveszettnek. Te arra gondolsz, hogy egy autista mint egy szobanövény néz ki a fejéből és csorog a nyála. Az autisták intelligens emberek. Meg merem kockáztatni, hogy átlag feletti IQval. Legalábbis ez a 2 egyén. Szóval te ezt az egész autizmus dolgot felnagyítod negatív irányba. Sokan azt sem tudják magukról, hogy autisták. Kilógnak a sorból és ennyivel lezavarják, de élnek ugyanúgy, mint más.
Nekem autista gyerekem van. Normál intelligenciával. De az autizmusából eredően a normál iskolát is csak segítséggel tudja elvégezni, mert kiborítja a tömeg, nem bírja a zajt, alig eszik meg valamilyen ételt és véletlenül nem a matek zseni típusú autista, hanem képekben gondolkodik. Tehát kicsi korától fantasztikusan rajzol és vizuálisan mindent jól megjegyez. De kommunikációs problémái vannak. Lehet, hogy az érettségit sem tudja majd megszerezni, miközben arról ami érdekli mindent IS tud.Sajnos, ez nem mindig egyezik a tananyaggal. Abszolút hallása van, fejből lejátszik dallamokat a szintetizátoron, de sajnos túlhallása is van, zeneileg nem lehet vele foglalkozni, tanítani mert nem bírja az énekhangot és a hangszerek többségét sem. A szintetizátort is csak halkra állítva. Úgy tűnik van egy csomó képessége vagy tehetsége, ami sosem bontakoztatható ki a mai világban elfogadható módon mert az autizmusából eredő szenzoros érzékenység mindent eltorzít és elront. Én nem felnagyítom, hanem pontosan tudom, milyen egy autista. Amiről te beszélsz, az asperger szindróma, ami eleve egy nagyon enyhe autizmus. Belőlük lesz fizikus meg csillagász. Az autizmus többnyire megkeseríti, tönkreteszi az ember életét. És a leggyakrabban azzal jár együtt hogy az illető nem tud beilleszkedni. Ennek két típusa van. Aki antiszoc, annak könnyebb, mert az nem is igényli a társaságot. Aki viszont nagyon szociális, annak nehezebb ,mert kicsi korától azzal szembesül, hogy a többi gyerek megszólja, kigúnyolja, mert látják a viselkedésén, hallják a beszédén, hogy más.
Nem csak a gyerekem autista, autistákkal dolgoztam két évig speciális iskolában tanárként. Mindegyik ép értelmű volt, de összesen egyről mondanám, hogy ő lesz az, aki simán fog tudni élni a világban, csak furcsa lesz és kész. Hihetetlen, hogy mennyire fogalmad sincs az egészről, de itt okoskodsz és összehasonlítod holmi kiálló állakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!