Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elitélendő ha a génjei miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitélendő ha a génjei miatt szakitottam?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy férfival. Van 3 gyereke az előző kapcsolataiból. 2 nőtöl van a 3 gyerek. 10,8 és 6 évesek a gyerekei. Autista mind.

Hétvégén találkoztam a nővérével akinek van egy 3 éves gyereke aki autista gyanus most folyik a vizsgálat.

Nekem gyanus hogy a férfi genetikájába nem jó valami.

Én szeretnék egészséges gyereket. Jobbnak láttam ha szakitok vele.

Én 25 a férfi pedig 30 eves egyébként.

2021. szept. 3. 20:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem az.Már csak mert a te életed is befolyásolják a már meglévő gyerekei, még akkor is ha egészségesek lennének.
2021. szept. 3. 21:04
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Èn már azèrt sem tetveznèk vele komolyabbat, mert már eleve van 3 gyereke 2 irányból. Nem lehet valami komoly, családcenteikus pali, ha csap "potyogtatja" a gyerekeket, de nem tart ki sehol.
2021. szept. 3. 21:21
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
Ezek nagyon fontos dolgok, hogy egészséges utódod legyen!
2021. szept. 3. 21:32
 4/20 anonim ***** válasza:
97%
Én teljesen egyetértek veled. Eleve, az hogy van 3 gyerek 2 nőtől nekem már aggályos. Az meg, hogy mind a 3 autista, eléggé figyelmeztető jel, pláne úgy hogy a nővére gyereke is valószínűleg az.
2021. szept. 3. 21:39
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tele van a családom ilyenekkel, meg 3 testvérem meghalt, mert betegen születtek, meg én se vagyok teljesen normális. Elvi kérdés, hogy nem akarok gyereket. Sajnos van ilyen, és nem elítélendő. Legalább te nem érintett vagy, hanem választhatsz.
2021. szept. 3. 21:45
 6/20 anonim ***** válasza:
96%

Nem elítélendő. Az egész életed tönkrement volna.

Jól tetted.

Amúgy már autizmus nélkül is instant bann 3 gyerek... Gondolkodj már....

2021. szept. 3. 21:48
 7/20 anonim ***** válasza:
10%
Talán csak szerencsétlenül magához vonzotta azokat a nőket akiktől autista gyerekek születnek.
2021. szept. 3. 22:04
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Igazad volt, előzőek megindokolták, feleslegesen ismételném.
2021. szept. 3. 23:36
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazad van.
2021. szept. 4. 02:54
 10/20 anonim ***** válasza:
84%
3 gyerek 2 irányból 30 évesen…Ez már nagyon visszataszító!
2021. szept. 4. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!