Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A kapcsolatunk utolso szakasza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatunk utolso szakaszaban nem ereztem jol magam, de elmondhatatlanul hianyzik, miert?

Figyelt kérdés

Szakitottak velem kb 4 honapja, o mar tovabblepett es szerintem mar van valaki mas az eleteben. Nem tudok mit tenni en ezt probalom elfogadni. A kapcsolatunk utolso fel eveben nem ereztem jol magam, igazabol sokszor vartam, hogy vege legyen, de valamiert sosem mertem kimondani, hogy itt a vege ( 2 eves kapcsolat volt)

Amikor mondta, hogy legyen vege, teljesen egyetertettem vele szepen megbeszltuk, sirtunk egymasra nezve es olelkeztunk. Utana fogtam fel hogy vege elment es jott a rengeteg melypont, azota egy hullamvasut az eletem. Most megint egy rosszabb idoszakban vagyok, ez normalis hogy ennyi ido utan ugy erzem hogy mintha semmi sem valtozott volna es ilyen rosszul erzem magam? Mindennap emlekek sora jon fel bennem es nagyon nehez lereagalni azokat.

2021. aug. 24. 08:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ő továbblépett, te nem.

Te egyedül maradtál , ő nem.

Te magányos vagy, ő nem.

Te brühühüzől, ő nem.

Te féltékeny is vagy, nem rá, hanem az életére, hogy neki jó, neked meg nem.

Neked is azt kéne tenned amit neki. alakítsd át az életed, kezdj el ismerkedni.

Ha csak üldögélsz és pityeregsz és álmodozol , és csak gondolkodsz, de gyakorlatilag semmit nem teszel azért, hogy jöjjön valami változás akkor nem is fog. Azt a mesét pedig felejtsd el, hogy majd jön a változás ha nem számítasz rá. Mert otthon a 4 fal között brühühüs hangulatban tuti nem jön.-

2021. aug. 24. 09:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

1. Az idő megszépíti az emlékeket

2. Nem ő hiányzik, egyszerűen rosszul érzed magad, amiért ő hamarabb talált új párt

Gondolj az utolsó félévetekre, amikor már csak nyűg volt vele lenned.

2021. aug. 24. 09:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!