Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden jót kívánt a tovabbikban és törölt. Végleg szakítottunk?
Figyelt kérdés
Ennyire könnyen el dobott magától? Fura megnyilvanulasai voltak, nem mert fél vállalni, pedig egyszer nem fordult meg ilyen velem. És a tovabbikban minden további jót és sikert kívánt miután közöltem, hogy nem fogok ilyeneken veszekedni vele mert felesleges energiám már nincs és őrültem,felyezzuk be egy időre.2021. aug. 23. 16:49
1/7 anonim válasza:
Majd az idő eldönti ,ehet tényleg úgy gondolta , hogy felesleges ilyen kapcsolatba több időt meg energiàt ölni ,( nem tudjuk , hogy mi volt a probléma, sem a párod / exed szemèlyisègèt sem ismerjük )
2/7 A kérdező kommentje:
Nem akart se moziba vinni, se vacsora, se belváros, se sétálni csak nalam vagy nála és kész. Én se rajongók az emberekert és a tömeget de itt nekem azért valami nagyon furcsa volt. És szóvá tettem. Hogy ő nem rejteget és nem figyeltem rá, de... Nagyon is figyeltem.
2021. aug. 23. 16:57
3/7 anonim válasza:
Ezek szerint alapvető dolgokat nem tudtátok megbeszèlni
4/7 anonim válasza:
Nélküled se nagyon járt el sehova vagy csak veled nem?
5/7 Noren1989 válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Nem kell minden nap megkérdezni.
Bocsàss meg, de a viselkedésed alapjàn rögeszmésnek tűnsz.
6/7 A kérdező kommentje:
5# nem kell másnak az írását ugye rakni, kettőnk közül nem tudom ki a rogeszmes!!!
2021. aug. 23. 17:41
7/7 anonim válasza:
A törlést értem, én is szoktam ezt más aspektusból tenni, de a lényeg, hogy elég fájó tud lenni az, hogy lát az ember valakit - virtuálisan -, de nem lehet az övé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!