Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, de egy a munkahelyünk. Nem haraggal váltunk el, de az elmúlt két hónap nem volt könnyű. Egymást kerülgetjük. Nincs harag. Aki volt már ilyenben, mit tapasztalt kb mennyi idő, amíg visszaáll a természetes viszony? Lehet, hogy esélytelen.
Tőlem a feleségem lépett le. Szintén közös munkahelyen dolgoztunk. Én baromi rosszul viseltem, főleg amikor az új pasijával járkált oda. Nem is állt vissza normális mederbe köztünk semmiféle kommunikáció, mert elég megalázó módon viselkedett velem.
Átmentem másik munkahelyre, már évek óta nem beszélek vele.
Soha nem gondoltam volna, hogy eljön ez az idő.
Normál esetben megmaradhatna a jó emberi viszony két ember között,főleg úgy hogy mi például egyetlen egyszer sem veszekedtünk soha egymással.
Nem haraggal váltunk el, de nincs értelme beszélni egymással.
Ő is új életet kezdett, meg én is. A kettő pedig nagyon nem keresztezi egymást.
Lehet most még jó így nektek, de hosszabb távon nem fog működni.
Azért sok erőt neked! Remélem megmarad a kommunikáció köztetek továbbra is, bár piszok nehéz lesz. Legfőképpen úgy, ha valamelyikőtök igazán szerette a másikat.
Természetes viszony az a munkahelyi kapcsolat, vagy a szeretői viszony?
Az előbbi soha nem áll vissza , a második, ha vannak érzelmek,bármikor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!