Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk, de egy a munkahe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk, de egy a munkahelyünk. Nem haraggal váltunk el, de az elmúlt két hónap nem volt könnyű. Egymást kerülgetjük. Nincs harag. Aki volt már ilyenben, mit tapasztalt kb mennyi idő, amíg visszaáll a természetes viszony? Lehet, hogy esélytelen.

Figyelt kérdés
2021. aug. 18. 16:35
1 2
 1/14 Alessandro10 ***** válasza:
75%

Tőlem a feleségem lépett le. Szintén közös munkahelyen dolgoztunk. Én baromi rosszul viseltem, főleg amikor az új pasijával járkált oda. Nem is állt vissza normális mederbe köztünk semmiféle kommunikáció, mert elég megalázó módon viselkedett velem.

Átmentem másik munkahelyre, már évek óta nem beszélek vele.

Soha nem gondoltam volna, hogy eljön ez az idő.

Normál esetben megmaradhatna a jó emberi viszony két ember között,főleg úgy hogy mi például egyetlen egyszer sem veszekedtünk soha egymással.

Nem haraggal váltunk el, de nincs értelme beszélni egymással.

Ő is új életet kezdett, meg én is. A kettő pedig nagyon nem keresztezi egymást.

Lehet most még jó így nektek, de hosszabb távon nem fog működni.

Azért sok erőt neked! Remélem megmarad a kommunikáció köztetek továbbra is, bár piszok nehéz lesz. Legfőképpen úgy, ha valamelyikőtök igazán szerette a másikat.

2021. aug. 18. 17:01
 2/14 anonim ***** válasza:
16%
Legközelebb ne piszkíts oda, ahol eszel 😁
2021. aug. 18. 17:02
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Soha nem lesz olyan mint régen, felesleges ebben gondolkozni, azért jöttetek össze, mert egymáshoz közeledtetek. Ez lehetetlen, nem lehet valakitől távol maradni, akihez közelíteni akarsz. Legalább 5 lépés távolság!
2021. aug. 18. 17:06
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Természetes viszony az a munkahelyi kapcsolat, vagy a szeretői viszony?

Az előbbi soha nem áll vissza , a második, ha vannak érzelmek,bármikor

2021. aug. 18. 19:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Amit én tapasztaltam, ha te szerelmes voltál, illetve vagy, soha nem áll már vissza a normális viszony köztetek. Az is fájni fog, ha jópofizik veled, de már nincs köztetek semmi... és az is fájni fog, ha nem beszéltek. Az még jobban fog, amikor mással látod enyelegni. Szóval, ha neked fontos a munkád, inkább kerüld el, ahol tudod és számíts arra, hogy egy ideig fájni fog.
2021. aug. 19. 12:33
 6/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ez lesz. Munkaügyben is inkább keresem a másik kollégákat, ha segítség kell. Így lehet csak elengedni...
2021. aug. 19. 17:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Azt mondják, zero kontakt szakítás után. Ennek megvalósítása jelen helyzetben kicsit nehezebb...
2021. aug. 19. 19:43
 8/14 A kérdező kommentje:
Most jelenleg ha munkával kapcsolatban keresem (mert már csak azzal kapcsolatban beszélünk), nem semleges hanem inkább negatív és elzárkózó a viselkedése. Nagyon kimért és mintha idegen lenne. Sajnos nincs lehetőség munkahelyváltásra. Kerüljem minden szinten, ha tudom? Nem érzem jogosnak ezt a haragot.
2021. aug. 23. 14:15
 9/14 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy lehet, hogy magát védi, mert még érez valamit.
2021. aug. 23. 14:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak simán túl akar lépni az egészen, így meg nem igazán megy. Nem hiszem, hogy ez vissza fog állni.
2021. aug. 23. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!