Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt èn kaptam túl, vagy teljesen jogos hogy ennyire kibuktam?
Figyelt kérdés
A pàrom új lakàst akar kivenni. Anyagi megfontolàsból úgy döntöttek, hogy közösen az èdesapjàval ès annak èlettàrsàval költöznek. De azt elfelejtette elmondani, hogy az apja èlettàrsa az exe nagynènje. Ezzel az exel van egy közös gyerekük, de a minimàlis kötelező kapcsolattartàson kívül nem beszèlnek egymàssal. Nekem nagyon ijesztő hogy simàn kèpes lenne összebútorozni a fickó egy közeli rokonàval. Persze azonnal szakítottam mikor ezt megtudtam, de azóta könyörög ès bizonygat hogy bele sem gondolt ebbe. Ès hogy mivel nekem ennyire szarul esett ezèrt visszamondja a költözèst...2021. aug. 23. 12:58
2/13 A kérdező kommentje:
Ez nyilvànvaló, de nem ez volt a kèrdès 🤷♂️
Amúgy a tökèletesnèl is tökèletesebb kapcsolatunk volt. Ezèrt nem is èrtem hogy mi ez az egèsz ès hogy ő ezt hogy gondolta...
2021. aug. 23. 13:12
3/13 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy te hogy gondoltad 🤷♂️
4/13 anonim válasza:
A nagynéni az nem közeli rokon. Én a nagynénéimet 10 éve nem láttam.
5/13 A kérdező kommentje:
Neked nem nagyon vannak baràtaid mi?
2021. aug. 23. 13:17
6/13 anonim válasza:
Ezt most körülbelül annyira felfújod, mintha az exével költözne össze.
7/13 anonim válasza:
Igen,te kaptad túl. Nem is kicsit. Tehet ő arról ,hogy az apja azzal jött össze?
Ezentúl mindenkit köpjön le,akinek az exéhez köze volt?
8/13 anonim válasza:
Oh szóval tökéletes kapcsolat amit azonnal elkell dobni ha van egy kis megbeszélnivaló. Értem. Sztem neked inkább csak viszket.
9/13 anonim válasza:
Ebből nem kellene ügyet csinálnod. Gondolom eddig is megvolt a nő, csak nem éltek együtt, ettől semmi sem változik.
10/13 anonim válasza:
A párod miért nem veled költözik össze?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!