Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elhagyott egy nálam sokkal rondább pasiért mit tegyek ?
Pajtás, hasonló cipőben jártam pár éve. (bár most is épp szakításon megyek keresztül...)
A régi sztorim ugyanez, nálam rosszabbat választott és lecsúszott a csaj. Olyan képeket tölt fel magáról, hogy ismerősei is már letagadják szinte, régi barátai már nincsenek is. Átment érdekemberbe és rájöttem mostanra, hogy egy bizonyos szintet próbált mellettem tartani, de végül egyszerűbb az az út, ha letér erről. Rájöttem, hogy egy képet dédelgettem a szívemben róla, ebbe a képbe voltam szerelmes.
Most is hasonló van. Megismertem idén egy lányt, újra szerelmes lettem, végül elhagyott másért anyagi indokok miatt... és kötődök én is mint te, mint a qrva élet hogyne, de be kell látnunk, hogyha igazán nekünk lett volna szánva, akkor nem ezt az utat választják. Egy összetört képet próbálunk könnyek között összerakni ... idő kell mire begyógyul a seb és próbálj meg nyitott szívvel járni. Nem kell force-olni az ismerkedést, de fel kell fogni, hogy az a személy, akit szerettünk, az egy múltbéli halott személy, aki jelenben van az meg másvalaki, totál más döntést hozott, tőlünk eltávolodó döntést.
Fájdalmas csalódás, nehéz a kötődést felülírni, mert él még benned a múltbéli kép. Idő kell a gyógyuláshoz.
Barátnőd nem a másik férfi hatására viselkedik másképp, hanem ez a jellem eddig is benne volt, ez is ő. Az, hogy ezen meglepődsz azt jelenti, nem is ismerted őt, valószínűleg nem volt komoly kapcsolat. Nagyon egyszerű azt mondani valakinek, hogy szereted, folyamatosan tenni érte viszont annál nehezebb.
Éppeszű magyarázat?
Barátnődnek nem volt jó veled, ezért szakított és összejött akivel akart. Fogadd el a döntését, gyászold meg, lépj tovább, jövőben fektess több energiát az ismerkedésbe mások megismerésére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!