Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőd elhagyott egy másikért, de vele nem jött össze a dolog és vissza akarna menni hozzád, akkor visszafogadnád?
Figyelt kérdés
Ilyenkor az a helyes lépés, hogy nevetsz egy jót és eltávolítod magad tőle örökre. Vagy nem?2021. júl. 2. 10:34
1/14 anonim válasza:
2 szék közé esett, nem fogadnám vissza.
2/14 anonim válasza:
Nem nevetnék rajta, de nem fogadnám vissza.
3/14 anonim válasza:
Exem bepróbálkozott így, természetesen nem fogadtam vissza, nem vagyok lábtörlő. Viszont nem tagadom, tök jól esett az akkor épp erősen sérült kis egómnak, hogy így járt.
5/14 anonim válasza:
Nem. Mi a garancia rá, hogy nem talál megint valaki "csinosat"?
7/14 anonim válasza:
Nem nevetek, inkább sajnálom, hogy képes volt elb.szni a mi évek óta jól működő kapcsolatunkat egy kis mukahelyi románcért. Az egomnak jót tett, de nem fogadtam vissza. (amúgy nő vagyok)
8/14 anonim válasza:
nem nem és nem. Legyen már annyi tartás egy férfiben hogyha dobták valaki miatt akkor nem jópifizik utána. A nőben is lehetne ennyi tartás, de ezt most inkább hagyjuk. Mondom ezt úgy, hogy volt olyan az életemben hogy az exemmel összejártunk szexelni(nem akartunk újra kapcsolatot pont azért mert volt előéletünk), de közben eltelt 5 év és mindkettőnknek volt több kapcsolata.
9/14 anonim válasza:
Ha visszafogadod akkor megfeledkeztél arról, hogy ő csak szamárként tekintett rád ló helyett, és ha újra talál egy jobbat, és szebbet, akkor tovaröppen.
10/14 anonim válasza:
Volt ilyen, megbántam, mert megint dobott másért. Az ilyen nő megbízhatatlan. Utána megint próbálkozott pár hónap múlva, de nemet mondtam, pedig még szerettem, és nem volt senkim. Nem éri meg, csak tönkretesz. Legfeljebb szexelni járnék vele össze, ha lenne még gusztusom azok után, hogy mással volt, de akkor már inkább egy prosti, aki nem gázolt a lelkembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!