Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szakított velem 1 hete,de pár dolog furcsa amit nem értek. Ezek miert vannak?
Nem az internet a fő,de közösségi oldalról pl kapcsolati státuszaban ott vagyok,képek is.
Ő 18 10 év van közöttünk,aláirom fiatal,féltem is annó ettől de nem olyan karakterű lánynak ismertem meg aki rossz,sokkal felnőtesebb a viselkedése
Utobbi időben furcsa volt,inkabb az hogy magába fordult amiota ez a vírus van,ki se mehet nagyon csak ha nagyon kell meg ilyenek,szüleinél él.
Én részemről meg ugy éreztem normális voltam,mindig igyekeztem fel vidítani stb,sokat adtam neki nem feltétlen tárgyi dolgokban,hanem emberi oldalról is.Max őszinte voltam utolsó 2 hétben ha valami nem tetszett a viselkedésében.
De viszont utolsó nap délelőttig normalis volt mint máskor,keresett,aranyosan,reggel is,nap közben,estére meg csit csat
Szoval csak ez miatt vagyok zavart még,nem érzem kereknek még ezt
Hát.. kaptam egyszer olyat hogy korkülömbség de sajnált/sajnál most is. De fő ugymond bűn okot nem adtam neki.Semmi csajozás vagy bármi ilyen
Korkülömbségnek meg ha zavarja már rég ki kellett volna jönnie.De rendben elengedem ezt a részt. Jelenleg azt nem értem hogy miértnem vesz ki legalább a kapcsolati státuszából,ha a képek maradnak is...
Ebből az jön le, nem zárt le véglegesen, még lehet esélyed. Lehet, hogy ha teszel még energiát a kapcsolatba, meggondolja magát.
Én neked szurkolok!
6-os.
Igazából.. nem merek nagyon mit tenni,meg igazabol véleményem szerint aki megkezdi a műsort,és javítana akkor lépjen.De buli cigi,meg ilyesmik sose érdekelték.
Csak valóban a jeleket tudom mondani ha szakított akkor azért le kéne zárnia pár dolgot de ez nem történt eddig. De köszönöm a szurkolást😊
Szeretem természetesen,hát.. annak ellenére hogy ezt csinálta. Ez miatt sokan köveznek😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!