Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátnőm elhagyott egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm elhagyott egy nálam sokkal rondább pasiért mit tegyek ?

Figyelt kérdés
Az illető akiért elhagyott a barátnőm egy senkiházi igénytelen alkoholista aki csúnya erősen kopaszodó ember, én hozzá képest 100000x jobb vagyok, és ezt nem csak én mondom hanem minden ismerősöm meg idegenek is, a barátnőmön röhög mindenki ahol lakok mert ismerik a pasast, mi lehet az oka hogy egy ilyen emberért elhagytak egy nála sokkal sokkal normálisabb, igényesebb férfit ? És mióta elhagyott a barátnőm rászokott a cigire/italra és nagyon bután beszél mindenkivel, mintha kicserélték volna, gondolom ennek az embernek a hatására lett ilyen ez a lány. Borzasztóan csalódott vagyok, mert míg együtt voltunk normális volt, igaz voltak néha veszekedések de semmi komolyabb. Valaki tud erre ésszerű magyarázatot ? Mert nekem fogalmam sincs mi lehet az oka.
2021. aug. 21. 21:06
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
A másik hogy én végig tiszteltem megbecsültem a barátnőm, mégis neki egy ilyen bunkó undorító alak kellett.
2021. aug. 21. 21:07
 2/22 anonim ***** válasza:
73%
Isten mar not akar neked, ennyi roviden. :)
2021. aug. 21. 21:08
 3/22 anonim ***** válasza:
66%
Isten mas not akar neked, ennyi roviden. :)
2021. aug. 21. 21:08
 4/22 A kérdező kommentje:
De én még mindig szerettem borzasztóan csalódott vagyok, mert én mindig normális voltam vele de nem kellek neki :(
2021. aug. 21. 21:11
 5/22 A kérdező kommentje:
*szeretem
2021. aug. 21. 21:13
 6/22 anonim ***** válasza:
97%
Ez semmiképp nem a te bizonyitványod. A jobbat érdemelsz sablonnak tűnik, pedig abszolut valid. Engedd meg magadnak h jobb nőd legyen.
2021. aug. 21. 21:17
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet hogy eddig is ilyen volt , csak a rózsaszínű köd miatt nem láttad?

Hogy a viharban jött össze "egyik pillanatról egy màsikra" egy ilyen emberrel?

2021. aug. 21. 21:23
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
A volt barátnődnek te sok voltál. Valószínűleg ebben az életmódban tud kiteljesedni, amit most él az új pasi mellett. Most tud vele tombolni, melletted nem tudott. Emiatt ne ostorozd magad, nem a te hibád. Majd találsz magadhoz valót.
2021. aug. 21. 21:25
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Exed vagy mindig ilyen volt, vagy annyira simulékony, hogy minden pasijának felveszi a stílusát. Egyik sem megnyerő személyiség.
2021. aug. 21. 21:27
 10/22 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs hogy jött össze vele mielőtt szakított előző nap meg olyanokat mondott hogy szerelmes belém stb. másnap meg szakított emiatt tudjátok mit éreztem? Borzasztó fáj ez a dolog.
2021. aug. 21. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!