Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm elhagyott szerintetek igaza volt?
Figyelt kérdés
összejöttem egy csajjal, 2 hónapig voltam vele mire elmondtam neki hogy még nem volt soha párkapcsolatom/barátnőm és nővel sem voltam erre ő szakított velem mert hogy akkor én biztos hogy aberrált vagyok vagy nem tudom mit gondolt. Ha legközelebb találok valakit ne mondjam ezt el neki mondjam azt hogy rengeteg nőm volt inkább? Köszi!
29/F
2020. okt. 17. 21:19
1/14 anonim válasza:
Nem volt igaza, nem volt joga ahhoz, hogy így megalázzon téged.
Gondolom nem akart "vessződni" veled, de igazából az az igazság, hogy nem is szeretett, különben ez nem számított volna akkor.
27/F
2/14 anonim válasza:
Bocs, de ha most elhagyott a barátnőd, akkor miért kellene a következőnek ezt mondanod, hogy még nem soha nem volt barátnőd? Ha kamuzol, legalább rakd össze a kérdést logikusan.
3/14 anonim válasza:
Nem volt igaza. Egy normális barátnőnek nem kell hazudnod, ha szeret elfogad így, sőt szerintem még örül is neki.
4/14 anonim válasza:
Még az jutott eszembe, hogy inkább félig hazudj ha nagyon muszáj. Szóval előbb mondd azt, hogy már régóta nincs barátnőd és "vissza kell rázódnod a dolgokba" minthogy bevalld hogy nem is volt senkid.
5/14 anonim válasza:
De nem is kell már hazudnod, mert volt barátnőd, ez már magától adódik egy idegennek, hogy szexeltél is vele... Látod nem is kell hazudnod, vagy magyarázkodnod :)
6/14 A kérdező kommentje:
mert ez gondolom nem számít hogy eddigi életemben 2 hónapot sikerült együtt lennem valakivel az kb olyan mint ha nem lett volna gondolom ezek után.
2020. okt. 17. 21:24
7/14 anonim válasza:
Örülj, hogy megszabadultál tőle
8/14 anonim válasza:
Ha ez vigasztal nekem még SOSE volt barátnőm és 30 leszek lassan...
Jobban jártál ígyis..
9/14 anonim válasza:
most raktad fel a kérdést láttam név alapján:P
10/14 A kérdező kommentje:
8-as sajnos engem ez nem vigasztal, most már bánom hogy elmondtam neki. legközelebb nem leszek őszinte az tuti.
2020. okt. 17. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!