Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Barátnőm elhagyott szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm elhagyott szerintetek igaza volt?

Figyelt kérdés

összejöttem egy csajjal, 2 hónapig voltam vele mire elmondtam neki hogy még nem volt soha párkapcsolatom/barátnőm és nővel sem voltam erre ő szakított velem mert hogy akkor én biztos hogy aberrált vagyok vagy nem tudom mit gondolt. Ha legközelebb találok valakit ne mondjam ezt el neki mondjam azt hogy rengeteg nőm volt inkább? Köszi!

29/F

2020. okt. 17. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy őszinte, akkor meg semmi értelme az egésznek.
2020. okt. 17. 21:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
De még nem tudta, nem gondolta, hogy abberált lennél... Inkább nála vannak gondok ez a reakció alapján...
2020. okt. 17. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Legalább most már volt barátnőd :D
2020. okt. 17. 22:59
 14/14 anonim ***** válasza:
csak erre fogja de más okból szakított
2020. okt. 18. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!