Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elhagyott egy nálam sokkal rondább pasiért mit tegyek ?
Figyelt kérdés
Az illető akiért elhagyott a barátnőm egy senkiházi igénytelen alkoholista aki csúnya erősen kopaszodó ember, én hozzá képest 100000x jobb vagyok, és ezt nem csak én mondom hanem minden ismerősöm meg idegenek is, a barátnőmön röhög mindenki ahol lakok mert ismerik a pasast, mi lehet az oka hogy egy ilyen emberért elhagytak egy nála sokkal sokkal normálisabb, igényesebb férfit ? És mióta elhagyott a barátnőm rászokott a cigire/italra és nagyon bután beszél mindenkivel, mintha kicserélték volna, gondolom ennek az embernek a hatására lett ilyen ez a lány. Borzasztóan csalódott vagyok, mert míg együtt voltunk normális volt, igaz voltak néha veszekedések de semmi komolyabb. Valaki tud erre ésszerű magyarázatot ? Mert nekem fogalmam sincs mi lehet az oka.2021. aug. 21. 21:06
11/22 anonim válasza:
Vàrjàl
Szakított, màsnap meg màr vele volt ?
12/22 A kérdező kommentje:
Nem másnap hanem rá kB. 5 napjára jöttek össze mikor megtudtam el se akartam hinni, legalább valami jobb pasival jött volna össze azt jobban megemesztettem volna.
2021. aug. 21. 21:42
13/22 anonim válasza:
Bocs, de nem lehetett komoly kapcsolatotok
15/22 FoxtrotLidérc válasza:
Közel analóg helyzet után: Fel a fejjel papa! Próbáld meg elfoglalni magad valamivel - az idő helyreteszi a dolgokat. Lehet hogy túl odaadó voltál?
16/22 A kérdező kommentje:
Igen odaado voltam ha valami nem tetszett a barátnőmnek rajtam azonnal változtattam.
2021. aug. 21. 22:26
17/22 anonim válasza:
"gondolom ennek az embernek a hatására lett ilyen ez a lány"
Hát lehet, de csak azért lehet, mert alapból benne volt ez.
Nem sokat veszítettél.
18/22 anonim válasza:
Ha te olyan jó pali vagy, akkor meg mit érdekel ez téged? Jobbat érdemelsz, vagy nem? Ő meg megtalálta a szintjét.
19/22 anonim válasza:
Ez mindenkivel előfordul. Túlteszed magad rajta pár hónapon belül, aztán áldani fogod az eget, hogy ez a tirpák már nem a te gondod...
20/22 A kérdező kommentje:
Emberek azt értsétek meg hogy itt nem az számít hogy "találok jobbat" hanem az hogy nehéz elengedni egy olyan személyt akihez nagyon ragaszkodsz, hiába találsz jobbat, akkor is nehéz elengedni... Én tiszta szívemből szerettem ezt a lányt, és nagyon odafigyeltem rá, valószínű ez volt a probléma, neki az kellett volna hogy leszarjam, tiszteletlenül bánjak vele stb. de én így nemtudtam volna bánni vele mert nem vagyok egy utolsó féreg.
2021. aug. 25. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!