Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a párommal, írnátok neki szülinapjára?
Figyelt kérdés
Bonyolult a történet, most nem részletezem, mert hosszú nagyon. Én vagyok a nő. Voltak már hasonló "szakításaink", de ez most komolyabb. Röviden: ő tett rosszat, mert hitegetett, de közben volt neki más, én pedig ezt a helyzetet nem bírtam, és sok volt a veszekedés, emiatt lett vége. Viszont az a kapcsolata sem valami jó, én nagyon beleszerettem, és még mindig reménykedek, hogy egyszer újra együtt leszünk.. most ebbe ne menjünk bele, hogy hülyeség reménykedni, vagy sem, én szeretem nagyon "sajnos". Én most sértve érzem magam, és úgy is viselkedtem vele, töröltem az ismerőseim közül stb. Viszont most lesz a születésnapja. Ti írnátok neki egy ilyen szituban? Ha úgy gondolnám, hogy kész vége örökre, akkor nem írnék. De mivel még van bennem egy cseppnyi remény, ezért úgy vagyok vele, hogy hátha ezáltal is azt látja bennem, hogy nem akarok haragot, és kedves vagyok felé. Csak az a baj, hogy a végén én mondtam neki, hogy beszélni se akarok vele ezek után. Ti mit tennétek?2021. aug. 19. 16:49
21/42 anonim válasza:
"a végén én mondtam neki, hogy beszélni se akarok vele ezek után." Akkor tartsd magad ehhez. Legyen súlya a szavadnak. Nem véletlenül mondtad. Okod volt rá, és úgy gondoltad.
22/42 A kérdező kommentje:
Oké. Summa summárum, nem bunkóság nem írni neki? Hisz ismerjük egymást, jól elvoltunk, állítólag ő is szeretett, én még most is..
2021. aug. 19. 20:17
23/42 A kérdező kommentje:
Ez az öri hari, amit ti is mondtok, ez nem gyerekes? Nem az az elegáns, ha az ember ír neki? Most félretéve azt, hogy halálosan szerelmes vagyok belé.
2021. aug. 19. 20:21
24/42 anonim válasza:
Az nem elegáns inkább kétségbeesett.
És nem bántásból.
Az egy kapcsolatfelvétel, reménykedve hogy visszair és megint kommunikaltok, talalkoztok. Jobb írni, ha a másik nő mellett olvassa el?
Engedd el. Neki kellene próbálkoznia függetlenül szuletesnapoktol.
25/42 A kérdező kommentje:
Én ezt most tényleg úgy gondoltam, hogy az a szánalmas, ha nem írok, hisz akkor látszik, hogy dúlok fúlok, és már csak azért sem köszöntöm fel. Viszont ha írok, abból az jön le, hogy engedtem a dolgot. Az egy dolog, hogy nem ez az igazság, de neki így tűnhet. Szerintem. Nem?
2021. aug. 19. 20:36
26/42 anonim válasza:
Akit engedtem, nem számolom a napokat a szulinapjaig. Egyáltalán honnan tudod mikor van? Nekem a szitu nem világos. Végig volt melletted másik nő? Mi most szakítottunk. Sokadszorra. Pár nap múlva lesz a születésnapja. Nem tervezem, hogy írok neki.
27/42 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy túlagyalom, mivel még mindig érdekel, ezért túlságosan érdekel az is, hogy mit gondol rólam.. próbálom abbahagyni:D
2021. aug. 19. 20:40
29/42 anonim válasza:
Amúgy…ha írsz neki, varod a választ…nem lesz jó érzés….ha nem írsz neki, masnap eszed a kefet, hogy miért hagytad ki a lehetőséget újabb beszélgetés kezdeményezésre…nem Irigyellek:)
30/42 A kérdező kommentje:
26 Facebookon fent van. Volt végig a nő igen, bonyolult a dolog, én nem akartam tőle semmit, mert megbízhatatlan szerintem az aki a nője mellett keres mást, de aztán tartottuk a kapcsolatot, és végül beleszerettem.. akaratom ellenére.
2021. aug. 19. 20:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!