Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg létezik olyan is, hogy a szakító félnek is fáj, és hónapokig szenved?
Igen exem érvágásnak érezte hogy megcsalnám, kidobott.
Nem csaltam meg csak szemét voltam mert már elotte szakitott.
Kicsit zavaros nalunk a sztori nem regélem most el, de a lényeg hogy majdnem belepusztult akkorát kapott az egojára, de ő volt a szakito fél.
Alapvetően nem mindig szokott fájni ha szakít az ember, csak akkor ha megcsalták, megalázták, csúnyán viselkedtek vele és már nem volt más választása.
Nekem ilyenek miatt voltak.
Igen, van.
Én mérgező kapcsolatban éltem. Fizikai bántalmazás csak egyszer volt, de lelki és szexuális milliószor. Mégis volt úgymond pozitív oldala, mert végre volt kihez hozzábújni, volt kivel rendszeresen szexelni, még akkor is, ha az ágyban rengetegszer erőszakoskodott. Már az is nagyon sokat jelentett, hogy mindennap írta, hogy "Jó reggelt". Ráadásul hűséges volt. Szörnyen viselkedett velem, de még csak nem is flörtölt más nőkkel, és azt gondoltam, hogy még egy ilyet nem találok.
Aztán a végére már olyannyira elviselhetetlen lett a folytonos erőszakoskodása, hisztijei és a beszólásai, hogy a szakítás mellett döntöttek. Kegyetlenül nehéz volt. Három hónapig rágtam magam rajta, reméltem, hogy meg tudjuk menteni, de akkor már szinte undorodtam a személyiségétől. Miközben rettegtem, hogy soha többé nem lesz senkim.
Már lassan 8 hónapja nem érintett úgy másik ember, nem kaptam csókot, simogatást, és valószínűleg ez így is marad. De van olyan kapcsolat, aminél még a macskás néni lét is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!