Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Tényleg létezik olyan is,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg létezik olyan is, hogy a szakító félnek is fáj, és hónapokig szenved?

Figyelt kérdés
2021. aug. 15. 20:40
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Persze, nekem is ez volt, de jobb így a mentális egészségemnek.
2021. aug. 15. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat. Én mondjuk nem tapasztaltam ilyet, akik leléptek tőlem, vígan éltek tovább. Semmi nem látszott rajtuk, de nem is hallottam vissza olyat közös ismerősöktől, hogy akár 1 percig is szenvedtek volna.De kitudja?
2021. aug. 15. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen exem érvágásnak érezte hogy megcsalnám, kidobott.

Nem csaltam meg csak szemét voltam mert már elotte szakitott.

Kicsit zavaros nalunk a sztori nem regélem most el, de a lényeg hogy majdnem belepusztult akkorát kapott az egojára, de ő volt a szakito fél.

2021. aug. 15. 20:59
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Persze, hogy van. Én is szakítottam a szeretőmmel, akibe szerelmes vagyok. Mocskosul fáj és majd megőrülök, annyira hiányzik, de már nincs gyomrom tovább ezt csinálni a családommal.
2021. aug. 15. 21:08
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Alapvetően nem mindig szokott fájni ha szakít az ember, csak akkor ha megcsalták, megalázták, csúnyán viselkedtek vele és már nem volt más választása.

Nekem ilyenek miatt voltak.

2021. aug. 15. 21:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem helyrehozhatatlan akkor próbáljátok megjavítani. Mi is szakítottunk már egyszer, vagyis én és megőrültem. Nem nagyon hittem hogy jobb lesz de adtam egy lehetőséget még kettőnknek, ennek 10 éve boldogan. De mindkét félnek akarnia kell és tennie érte csak így működhet. Mai világbán úgy váltogatják sokan a párjukat mint a zoknit, ha valami baj van kidobom és veszek újat. Szomorú.
2021. aug. 15. 21:32
 7/10 A kérdező kommentje:
6: teljes mértékben egyetértek sajnos
2021. aug. 15. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
Szakítottam a barátnőmmel. Pedig nagyon szeretem és szerelmes vagyok belé. Szenvedek miatta nagyon. De azt láttam hogy nem tudja eldönteni mit szeretne. Ezért gyakran eléggé szinglis dolgokat csinált.
2021. aug. 15. 23:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van.

Én mérgező kapcsolatban éltem. Fizikai bántalmazás csak egyszer volt, de lelki és szexuális milliószor. Mégis volt úgymond pozitív oldala, mert végre volt kihez hozzábújni, volt kivel rendszeresen szexelni, még akkor is, ha az ágyban rengetegszer erőszakoskodott. Már az is nagyon sokat jelentett, hogy mindennap írta, hogy "Jó reggelt". Ráadásul hűséges volt. Szörnyen viselkedett velem, de még csak nem is flörtölt más nőkkel, és azt gondoltam, hogy még egy ilyet nem találok.

Aztán a végére már olyannyira elviselhetetlen lett a folytonos erőszakoskodása, hisztijei és a beszólásai, hogy a szakítás mellett döntöttek. Kegyetlenül nehéz volt. Három hónapig rágtam magam rajta, reméltem, hogy meg tudjuk menteni, de akkor már szinte undorodtam a személyiségétől. Miközben rettegtem, hogy soha többé nem lesz senkim.

Már lassan 8 hónapja nem érintett úgy másik ember, nem kaptam csókot, simogatást, és valószínűleg ez így is marad. De van olyan kapcsolat, aminél még a macskás néni lét is jobb.

2021. aug. 16. 10:39
 10/10 anonim ***** válasza:

döntöttem*

9. vagyok, elírtam.

2021. aug. 16. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!