Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik, hogy valaki hónapokig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy valaki hónapokig összejár valakivel szexelni, és semmiféle érzelem nem alakul ki?

Figyelt kérdés
Van ölelés, bújás, csók, beszélgetés, de nem lesz a megcsaló részéről semmi érzelem, mert a feleségét szereti, csak egy kaland?
2021. máj. 19. 19:32
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
86%

Csak azt hazudja hogy nem volt semmi érzelem hogy mentse magát.

Ez a kapcsolat meghalt. Jobb ha minél előbb elengeded neki már más kell.

2021. máj. 19. 19:38
 2/36 anonim ***** válasza:
90%

A feleségét szereti 😅😅

Ha szereti a feleségét akkor nem hazudozik és dug meg bújik más nőhöz. Ennyi.

2021. máj. 19. 19:40
 3/36 A kérdező kommentje:

Én voltam a szerető, nem a feleség.

Úgy lett vége, hogy ne okozzunk több fájdalmat egymásnak. Én akkor elhittem, hogy ezért.

Ennek két hónapja. Most látom közösségi oldalakon milyen boldog a feleségével.

Nem tudom kinek hazudott nagyobbat . Tudom, bizonyára nekem, de látni ezeket a képeket....

Azt mondta, gyerekei miatt nem tud válni, mert nem akar hétvégi apuka lenni és egyikünkek sem ment már így. Most mégis azt látom, hogy távolról sem az a szomorú, megtört ember, aki nem szereti a feleségét.

Mintha két különböző ember lenne

Eddig nem láttam róluk ilyen közös fotókat, főleg ilyen boldogakat

2021. máj. 19. 19:46
 4/36 anonim ***** válasza:
23%
Ha kaland lenne és csak szexről lenne szó akkor nem beszélgetne vele, nem lenne olyan ölelés, csókolózás. Valamivel megfogta a nő.
2021. máj. 19. 19:47
 5/36 anonim ***** válasza:
83%
Lépj túl rajt, neki csak felfrissült a házassága. Kicsit elül aztán majd kalandozik újra, csak akkor már nem veled.
2021. máj. 19. 19:49
 6/36 A kérdező kommentje:

Még mindig én vagyok az ex szerető :(

Én úgy látom, hogy ha kicsit is kedvelt volna, nem lenne most ilyen feltűnően boldog.

Lehet hülye vagyok, de úgy érzem, hogy az arcomba kapom ezt.

És én ha az ő helyében lennék, és fontos lett volna, rosszul érezném magam, hogy tudnám, láthatja

Szóval szerintem a feleségét szereti, csak épp akkortájt haragudott rá, nem tudom. Csak mellettem egy egészen más ember volt.

2021. máj. 19. 19:51
 7/36 A kérdező kommentje:

5 Igen, lehet, csak gyomorszorítóan fáj.

Pedig nem ígért semmit. Pont nem ígért semmit. Mégis egy hónap múlva már éreztük, vagyis ezek szerint csak én, hogy ez több, mint sima kaland.

Hogy ismerhettem így félre valakit. :(

2021. máj. 19. 19:52
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, de jobbat érdemelsz.

5#

2021. máj. 19. 19:54
 9/36 anonim ***** válasza:
100%
Aki gyakran keveredik ilyen kapcsolatokba, annak elsősorban megerősítésre van szüksége, hogy szerethető ember. Mindenhonnan igyekszik bezsebelni az elismerést, amiért hálás a partnereinek. Ez szeretetnek tűnhet, de igazából sosem a másik fontos neki, csak hogy a benne tátongó űrt kitöltse valami. Valahogy így működnek a szexfüggők.
2021. máj. 19. 19:56
 10/36 A kérdező kommentje:

8 Köszönöm. :(

Meg voltam győződve, hogy a házasságuk nem működik.

Nem ámított , de ahogy beszélgettünk és hát ahogy mi együtt voltunk.

Szexen kívül. Elárulta az életének intim dolgait (nem a párjáról) hanem személyes dolgokat, együtt nevettünk, beszélgettünk, ölelt, és fülig ért a szája mikor öleltem.

Picit mintha egy színész lett volna, ha most ő tényleg boldog otthon.

Lehet magamból indulok ki, de én egyszerre két embert nem tudok szeretni. Viszont ha nem érzett semmit felém, hogy lehetett boldog már attól, hogy találkoztunk, akár szex nélkül.

Mindegy, hülye voltam, hülye szívem

2021. máj. 19. 19:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!