Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valaki hónapokig összejár valakivel szexelni, és semmiféle érzelem nem alakul ki?
Nem hiszem, és így ne keressen. Mert nekem olyan ember sem kell, aki most otthon hazudik.
Én tényleg azt hittem, hogy köztük rossz a viszony.
Hát úgy néz ki, mostanra újból egymásra találtak.
De nem hibáztatom, én mentem bele, csak kár, nagyon kár, hogy pont olyan volt, mint akit megérintettem :/
"Mert nekem olyan ember sem kell, aki most otthon hazudik."
Dehogynem kell! Majd megpusztulsz annyira kell.
Én csak azt nem értettem soha, hogy a szeretőnek megvan az a luxusa, hogy látja, hogy ez az ember mit tud, mire képes. Neki nem hazudják, hogy ő az egyetlen, nem fogadnak neki hűséget, tehát látod hogy a pasi gáz. De elfodadod így. Utána mire fel a csalódás? Hogy veled nem őszinte?
Te tényleg azt várod egy kecskétől, hogy ne egye meg a káposztád az a te naivításod. Csak nem értem mire föl?
Egyetértek a 18. válaszolóval.
Ez ilyen kirakatboldogság.
Ha valami űr, hiány van bennünk, akkor érzünk kényszert, hogy a közösségi médiát telenyomjuk ilyen "jajdejónekem" fotókkal meg posztokkal. Nehogy már valaki gyanakodni kezdjen, hogy valami nem stimmel az életemben.
Szóval, ne higgy el mindent, amit a facebookon látsz.
25 Volt pár szünet köztünk. Mindig ilyeneket csinált akkor. Először nem akartam komolyan venni. Most már nem tudom mit higgyjek
Úgy váltunk el, hogy elmondta ez köztünk nem csak szexről szólt...
Hát most ez van, de köszönöm mindenkinek aki leírta a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!