Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy valaki hónapokig összejár valakivel szexelni, és semmiféle érzelem nem alakul ki?
29 Nem bántotta soha nekem szóban a párját, de természetesen beleláttam az életükbe, egy-egy elejtett mondattal. Nem úgy tűnt, mint akinek egy hete rossz csak otthon...
Már magam sem tudom mit higgyjek. Köztünk ilyen "lazán" indult, hogy tudjuk kezelni és hát egy hónap sem kellett, hogy rájöjjünk ennek súlya van.
De lehet 30-nak igaza van, most visszatalált, csak nem értem hogy.
És tudom, hogy most ezért kapni fogok itt, de én őszintén azt kívánom, hogy boldog legyen, de némi kétség van bennem. Nem is magam miatt, mert hát engem ezek szerint igen könnyen maga mögött hagyott. De lehet mégis az, kb semmit sem értek.
31 Igen, lehet
Köszönöm, hogy nem bántottatok. Volt előtte rendes kapcsolatom is, természetesen nem így születtem :)
Egyelőre nem keresek, mert mélyebben megérintett, mint szerettem volna.
33 Köszönöm, igen ez a legnehezebb, bevallom. Hogy ne nézzek oda
Milyen jó lett volna úgy elválni, hogy őszintén azt mondja: figyelj mégsem jelentettél semmit. Ez még mindig jobb lett volna, mint úgy, hogy ez neki is több volt és állok leforrázva.
De mindegy, köszönöm ,tanulságos volt :(
Kedves Kérdező!
Írj privátban,nagyon hasonló a történetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!