Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik, hogy valaki hónapokig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy valaki hónapokig összejár valakivel szexelni, és semmiféle érzelem nem alakul ki?

Figyelt kérdés
Van ölelés, bújás, csók, beszélgetés, de nem lesz a megcsaló részéről semmi érzelem, mert a feleségét szereti, csak egy kaland?
2021. máj. 19. 19:32
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy tényleg megérintetted és fontos voltál neki, ezt mi nem tudhatjuk. De van egy házassága, ami (és ezért ne haragudj) sokkal értékesebb és tartalmasabb egy szeretői afférnál. Tényleg tudtad, mit vállalsz és sajnálom, hogy most fáj, de engedd el, keress egy olyat, aki fel is vállal.
2021. máj. 20. 18:50
 32/36 A kérdező kommentje:

29 Nem bántotta soha nekem szóban a párját, de természetesen beleláttam az életükbe, egy-egy elejtett mondattal. Nem úgy tűnt, mint akinek egy hete rossz csak otthon...

Már magam sem tudom mit higgyjek. Köztünk ilyen "lazán" indult, hogy tudjuk kezelni és hát egy hónap sem kellett, hogy rájöjjünk ennek súlya van.

De lehet 30-nak igaza van, most visszatalált, csak nem értem hogy.

És tudom, hogy most ezért kapni fogok itt, de én őszintén azt kívánom, hogy boldog legyen, de némi kétség van bennem. Nem is magam miatt, mert hát engem ezek szerint igen könnyen maga mögött hagyott. De lehet mégis az, kb semmit sem értek.

31 Igen, lehet

Köszönöm, hogy nem bántottatok. Volt előtte rendes kapcsolatom is, természetesen nem így születtem :)

Egyelőre nem keresek, mert mélyebben megérintett, mint szerettem volna.

2021. máj. 20. 19:00
 33/36 anonim ***** válasza:
Ez érett gondolkodásra vall, hogy egyelőre nem keresel, ezzel már előrébb vagy, mint az átlag, aki egyik fájdalmas kapcsolatból esik a másikba. Én azt ajánlom, hogy ne is próbáld megfejteni, mi van a pasi fejében és házasságában, mert nagyon gyorsan fixációvá valnak ezek, amik borzasztó hosszúra nyújtják a gyógyulást. Kezdésnek kerüld tudatosan a képeit minden platformon, segíteni fog.
2021. máj. 20. 19:13
 34/36 A kérdező kommentje:

33 Köszönöm, igen ez a legnehezebb, bevallom. Hogy ne nézzek oda

Milyen jó lett volna úgy elválni, hogy őszintén azt mondja: figyelj mégsem jelentettél semmit. Ez még mindig jobb lett volna, mint úgy, hogy ez neki is több volt és állok leforrázva.

De mindegy, köszönöm ,tanulságos volt :(

2021. máj. 20. 19:17
 35/36 anonim ***** válasza:
49%
Na igen a facebookra kirakott képek....Ezzel a bűntudatát próbálja leplezni,a külvilágnak szól.Viszont ha szerelem volt ez köztetek,akkor veled szemben nem korrekt.
2021. máj. 20. 23:48
 36/36 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Írj privátban,nagyon hasonló a történetünk.

2021. máj. 22. 07:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!