Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Létezik, hogy valaki hónapokig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy valaki hónapokig összejár valakivel szexelni, és semmiféle érzelem nem alakul ki?

Figyelt kérdés
Van ölelés, bújás, csók, beszélgetés, de nem lesz a megcsaló részéről semmi érzelem, mert a feleségét szereti, csak egy kaland?
2021. máj. 19. 19:32
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
9 Nem volt szexfüggő. Én voltam az első akivel félrement (ezt az egyet biztosra tudom) 7 év után
2021. máj. 19. 20:00
 12/36 anonim ***** válasza:
74%
A feleségét és saját magát csapja be, nem téged. Szerintem vívódik az érzéseivel. Nem hiszek abban hogy aki ilyet tesz az szereti a feleségét.
2021. máj. 19. 20:00
 13/36 A kérdező kommentje:

Őszintén én már nem tudom mit higyjek. Ha én lennék a felesége, és megtudnám a történetünket, én sem hinném.

De így, látni a hirtelen támadt nagyon boldog fotókat, kicsit felkavarodik a gyomrom

2021. máj. 19. 20:01
 14/36 anonim ***** válasza:
25%
Ne reménykejd, nem fog váltani a miattad.
2021. máj. 19. 20:05
 15/36 anonim ***** válasza:
90%

Mindegyik félrelépő (többségük) ezt játsza.

Felejtsd el

Megfejteni nem fogod tudni mikor, kinek mit hazudott.

Mert azt ugye egyik nő ( sem a feleség, sem te) sem tudhatja mikor őszinte.

Aljas játék, csak a saját élvezetét nézte.

2021. máj. 19. 20:12
 16/36 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Olyan könnyűnek indult. Olyan volt mint egy gyerek, őszintén örült, minden kedves szónak.

Nagyon rossz így megélni, hogy ennyire rossz emberismerő lennék.

Eddig nem voltam.

Lehet tényleg épp kellett neki valaki aki szereti egy ideig, csak kár, hogy nem közölte.

Persze tényleg nem ígért semmit, de mutatni mást mutatott.

Nem, nem azt hogy válna, váltana, ezt le is írtam: csak annyit, hogy számítok, hogy ez rólam (is) szól , nem bárkiről aki szembejön

2021. máj. 19. 20:19
 17/36 anonim ***** válasza:
53%
Van az a helyzet, mikor a pasi változatosságra,kalandra vágyik, de csak szex, és semmi más, mert a másik nő nem mozgatja meg annyira, hogy elhagyná miatta a jelenlegi párját. Ne vedd sértésnek, de az ilyen nőkre mondják gyakran hogy csak arra jó, de kapcsolatra nem.
2021. máj. 19. 20:29
 18/36 anonim ***** válasza:
73%

Aki a közösségi oldalakon azzal kérkedik, hogy milyen boldog a párkapcsolatában az csak magának akarja bizonygatni.

Persze nem mondom ezzel, hogy téged szeretett, mert ez nem volt szerelem, csak szex. De a nejét sem szereti.

2021. máj. 19. 20:37
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan így vagyok egy szintén házas férfival második éve...

Semmit nem ígért, de mást mutat.. mintha szerelmes lenne belém

De mégis mosolyogva megy haza a feleségéhez miután nálam "végzett"

Én azt gondolom színész, neki ez az érdeke, ezt mutatja, szerelmet hazudik szexért, amibe nem kell semmi energiát bele fektetnie. Kivéve a színészkedést.

Én próbálok kiszállni, sajnos nem enged el

2021. máj. 19. 20:37
 20/36 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm szépen mindenkinek.

Hát feldolgozom, akkor nagyon mást ismertem ezek szerint, mint aki valójában :(

2021. máj. 19. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!