Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként, hogy lehet megemészteni, a tényt, hogy végre valaki tényleg szeretett, de akkora pancser voltam, hogy elmartam magam mellől?
Nagyon nehéz lehet megemészteni. Javaslom a különböző kötődési stílusok tanulmányozását.
Legközelebb jobb lesz és most szerintem hagyd békén. Még az is lehet, hogy ha békén hagyod, akkor átgondolja és rájön, hogy tényleg szeretnél változni miatta. Ez egy nagyon nagy dolog.
Akkor küzdj a boldogságodért. Mond el neki hogy mennyire szereted és sajnálod, hogy elmartad magadtól. Hogy nem gondoltad komolyan az elutasítást. Hozd helyre és meglátod boldogok lesztek egymással.
Sok sikert és boldogságot nektek
A levél nagyon jó ötlet! Ezt többször elolvashatja, átgondolhatja és biztos vagyok benne hogy értékeli.
Jó hogy nem nyomulsz, mert azzal csak elriasztod és azt érzi hogy sietteted hogy meghozzon egy döntést.
Jelen helyzetben az a legjobb hogy érezteted vele hogy neked csak ő kell és hogy vársz rá.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!