Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiként, hogy lehet megemész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként, hogy lehet megemészteni, a tényt, hogy végre valaki tényleg szeretett, de akkora pancser voltam, hogy elmartam magam mellől?

Figyelt kérdés
Hiába ismertem fel a hibáimat, hiába tettem meg bármit, egyszerűen nem akar már velem lenni több mint 2 év után, és a legszörnyűbb az egészben, hogy teljesen igaza van...
2021. aug. 10. 19:58
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
95%
Minden "gyógyulás" első lépése a betegségtudat. Neked az megvan, tudod hogy hibáztál. 90%hogy őt már buktad, de 10%ha látja tényleg a változást rajtad akkor ad még esélyt. Az itteni problémák 99%ára az önuralom és az akarás az orvosság. Aki akar az küzd. Ha nem igazán akarsz valamit a buktatóknál feladod.
2021. aug. 10. 20:01
 2/29 anonim ***** válasza:
83%

Minden kapcsolat egy tanitas.

A kovetkezoben már lehet egy kész férfi leszel aki tapasztalt es egy valodi kesz nőt fogsz kapni.

Minel jobb pasi(nő)valaki, nekem az a tapasztalatom hogy annál jobb nőt(pasit)vonz be.

Ha az eceimet egymas utan sorba kene állitanom latszik rajtuk az EN evolucios fejlodesem.

Egyre jobb pasik egyre sikeresebbek,egyre ferfiasabb egyre tapasztaltabb, gerincesebbek a barátaim.

Az aktualis mindig felulirja az osszes előzőt.

A mostani meg egyenesen egy álmom akivel a valóságban vagyok.

Pont itt a gyk n irtam le egy kerdeshez, hogy milyen pasira vágyom es pontrol pontra megjelent egyvalakiben a listám.

2021. aug. 10. 20:03
 3/29 anonim ***** válasza:
79%
*exeimet
2021. aug. 10. 20:03
 4/29 anonim ***** válasza:
33%
Írj rám Peti!!
2021. aug. 10. 20:17
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Kettes kommentje nagyon fontos

Én ugyanígy jártam amúgy kérdező, mást nem lehet tenni, mint tanulni belőle. Közhely, de így van. Legyen értelme ennek az egésznek és legközelebb már tudod értékelni, amid van.

2021. aug. 10. 20:22
 6/29 anonim ***** válasza:
61%

Mivel martad el magadtól?

Nem tudod vele őszintén megbeszélni a problémákat és tiszta lappal indulni?

2021. aug. 10. 20:26
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Mintha magamat hallanám, ugyanez történt velem is, csak én nő vagyok.. így is elég nehéz, nekem azóta is fáj a gyomrom, annyira kiidegeltem már magam.. idővel talán jobb lesz, és tanulj belőle, én is ennyit tudok csak mondani, bár sokat nem javít a jelenlegi helyzeten, legalábbis nálam..
2021. aug. 10. 20:39
 8/29 anonim ***** válasza:
72%

Sosem értettem hogy lehet valaki olyan béna, hogy elrontja a saját boldogságát. Mivel martad el?

Az ilyeneknek tuti van valami személyiségzavaruk. Mert ha egészséges lennél, akkor boldogan bújnál most össze vele...

2021. aug. 10. 20:51
 9/29 anonim ***** válasza:
66%
Na baccus, én is kiírhattam volna ezt a kérdést! És mi is 2 évig voltunk együtt, és egy barom vagyok, akit lapáttal kéne agyoncsapni. Ha az ember képes lenne jól felpofozni magát, én megtenném. Találkoztam egy kedves, csinos, szép nővel, aki vmi ismeretlen okból megszeretett, én meg mint vmi retardált idióta, elüldöztem magam mellől. A kérdésre nem tudom a választ, nyilván engem is érdekel. Kezdetnek az ivást és a bőgést javasolnám. Aztán a tanulság levonását, és tovább lépést, de még én se tartok még ott.
2021. aug. 10. 20:52
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Miket rontottál el? Hagy tanuljunk belőle.

Egyébként nem tudom, milyen lehet az adott szerepben lenni, de azt tudom, hogy a hölgy szerepében is rossz. Hiszen én annyira szerettem, hogy hozzá akartam menni, mindent vele akartam, ő mégsem tett semmit értünk. Elviseltem, hogy velem ordít, erőszakoskodik, de az életben tutyimutyi, sikertelen. Elviseltem a családját is, akik megaláztak. 5 év alatt egyszer mentünk el egyáltalán nyaralni. Ez is olyan borzasztó, mert ötletem sincs, mit kellett volna másképp tennem, hogy megbecsülést kapjak...

2021. aug. 10. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!