Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, akiket megcsaltak, ti azonnal megemesztettetek? Rogton uj csajotok lett?
A férfiaknak általában nem úgy megy hogy "Rogton uj csajotok lett"...
És magamból kiindulva szerelmesnek lenni sem 2 perc, nekem pl az előző az első lefekvésünk után 5 hónappal alakult ki, pedig már elsőre olyat ütött a szex, hogy utána napokig vigyorogtam, és alig hittem el nem álom volt, pedig már volt előtte is jó hancúrban részem :)
Könnyen ment, mivel már szakítás után derült ki. Akkor már kapcsolatban voltam. Nem számított.
30/f
Gyakorlatilag, rögtön kiábrándultam belőle, mert úgy éreztem nagyon csúnyán át lettem verve, és már csak kihasznált az utóbbi időben és nem szeretett.
Az, hogy hamar találtam e valakit, az sem 1 nap volt, hanem hónapok de a szerelem nem volt elsődleges.
Nem lett rögtön, őszintén szólva ha csak a munkaidőmben csal meg nem érdekelt volna. De amikor már az 5-6 férfival is és akkor amikor együtt lehettünk volna, na akkor már kidobtam az életemből. 40/F
U.I.: És nem lettem szerelmes a következő páromba, de ez azért volt mert vele nem működött a kémia. A következőbe igen és vele most is együtt vagyunk...Inkább úgy volt rám rossz hatással a dolog, hogy most már én is tudnék titkos szeretőt tartani, mert az ember nem monogám, ha az ex barátnőm is megtehette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!