Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok belenyugodni,hogy ok nélkűl dobott!Ti mit gondoltok?
Befűtötték az agyát. Ha tényleg nem csináltál semmit akkor mások vágtak alátok. A nők meg ilyenek hogy majd a barátnő barátnőjétől hónapok múlva tudod meg mert neked gondolatokat kell olvasni, de a barátnőnek persze elmondja.
Kb semmit se tudsz tenni. Igen párszor velem is előfordult ilyesmi, hogy hónapok múlva tudtam meg egy kanyar segítségével mi a baja (állítólag). Nekem ez a játszmázás túl sok, úgy hogy az ilyeneknek mindig kiadtam az útját. Ha egy több éves kapcsolatban nem bízik benned annyira hogy veled is megbeszélje akkor megette a fene az egészet. Később csak rosszabb lesz.
Neked napról napra bizonygatnod kell hogy érdemes vagy a bizalmára és jön egy 3 ember, barátnő, rokon, ismerős, kolléga akárki és egy mondattal többet ér el mint ha te naponta bizonyítod...
Szóval értem hogy rossz meg fáj, de lépj tovább. Csak nagyon nyomós érvel szabad egyáltalán bármilyen beszélgetésbe kezdeni vele. Ennyi a történet. Ja és ha még is bármit akarna akkor csak személyesen, semmi telefon, ímél, meg üzenetek.
Miért kéne ok? Nem szeret, nem akar látni.
Eleve nem értem, mit bohóckodtok 5 éve együtt, de randizgattok meg néha d.gtok. Ez nem kapcsolat.
Haldokló anyjához....és meg is halt?? Lehet ezért van kiborúlva??
2gyerek nem tőled van???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!