Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudok belenyugodni,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok belenyugodni,hogy ok nélkűl dobott!Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
5 évig voltunk egyútt barátnömmel!Még nem költöztűnk össze de mindent megadtam neki amit tudtam!1 Hónapra elutazott a szűleihez alig vártam, hogy haza jöjjön!Épp meloztam mikor jött 1 sms hazajött de ne probáljak haza menni mert rendört hiv,azt hittem ez vicc felhivtam kinyomott ,irt 1db sms t hogy ha mégegyszer keresem zaklatásért feljelent a cuccaim a kukában!Nem értettem mi történt eljártam meloznij aztán haza nem tudom mi történt!A szűleim is felhivták legalább mondjon egy okot azt mondta számot vált és öket is feljenti!Eléggé kivagyok mert ha tudnám az okát vagy tettem volna valamit!Ti hogy élnétek meg??????
2021. aug. 4. 16:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
15%
Mert töröltem magam!Ujra regisztráltam!
2021. aug. 4. 16:51
 12/29 anonim ***** válasza:
15%
Megakartam keresni de ha 10db sms ért felakar jelenti akkor minek?Raadasul számot vált minek ????????
2021. aug. 4. 16:57
 13/29 anonim ***** válasza:
30%
Sokan irják talált valakit!Nyilván én is erre gondoltam de akkor is fura ez!Sokszor nézem a facebook profilját és a szivem szakad meg!
2021. aug. 4. 17:03
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Szüleit/testvérét barátait nem tudod megkérdezni? 5év alatt sok közös ismerősötök kellene,hogy legyen.

Az a nem mindegy hogy úgy jött haza a szüleitől hogy vége-csak gyáva szépen szakítani ezért lépett le ilyen durcával.

Amire én gondolok haza ért és félre értett valamit, azt gondolja te valakivel a lakásban lefeküdtél még ő távol volt. Talált valamit amit nyomnak vélt és félre értett.

2021. aug. 4. 17:32
 15/29 anonim ***** válasza:
96%

Vagy már eleve azért ment el a szüleihez egy hónapra hogy ne kelljen a kérdezővel lennie.

Kérdező, megsertodhetsz, frocsoghetsz, de olyan nincs hogy nincs oka és valaki egyik napról a másikra ekkorát fordul. Engem nem érdekel mit csináltál de neked magadba kellene nézned, ha tanulni akarsz belőle.

2021. aug. 4. 17:49
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Még oda volt a szüleihez milyen volt a kommunikációtok???

Meglátogattad? Lehet azt várta,hogy menj oda hozzá.

2021. aug. 4. 17:54
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is direkt utazott el.

Nem hiszem, hogy nem volt oka.

2021. aug. 4. 18:26
 18/29 anonim ***** válasza:
83%

5 éves kapcsolat, mégsem éltek együtt, miért?

Tökéletes volt a kapcsolat, soha egy vita, nem emlékszel semmi rosszra?

2021. aug. 4. 18:50
 19/29 anonim ***** válasza:
91%
Biztos, hogy nagyon is jó okkal hajított ki. Legfeljebb te ezt nem fogadod el. Pedig jobban járnál, mert mást nem tehetsz.
2021. aug. 4. 19:47
 20/29 anonim ***** válasza:
31%
Hadoklo anyjához ment haza !Én otthon maradtam a 2gyerekével dolgoztam addig a szűleim voltak velűk aztán én!Nem csaltam meg soha!
2021. aug. 4. 20:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!