Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok belenyugodni,hogy ok nélkűl dobott!Ti mit gondoltok?
Szüleit/testvérét barátait nem tudod megkérdezni? 5év alatt sok közös ismerősötök kellene,hogy legyen.
Az a nem mindegy hogy úgy jött haza a szüleitől hogy vége-csak gyáva szépen szakítani ezért lépett le ilyen durcával.
Amire én gondolok haza ért és félre értett valamit, azt gondolja te valakivel a lakásban lefeküdtél még ő távol volt. Talált valamit amit nyomnak vélt és félre értett.
Vagy már eleve azért ment el a szüleihez egy hónapra hogy ne kelljen a kérdezővel lennie.
Kérdező, megsertodhetsz, frocsoghetsz, de olyan nincs hogy nincs oka és valaki egyik napról a másikra ekkorát fordul. Engem nem érdekel mit csináltál de neked magadba kellene nézned, ha tanulni akarsz belőle.
Még oda volt a szüleihez milyen volt a kommunikációtok???
Meglátogattad? Lehet azt várta,hogy menj oda hozzá.
Szerintem is direkt utazott el.
Nem hiszem, hogy nem volt oka.
5 éves kapcsolat, mégsem éltek együtt, miért?
Tökéletes volt a kapcsolat, soha egy vita, nem emlékszel semmi rosszra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!