Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok belenyugodni,hogy ok nélkűl dobott!Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
5 évig voltunk egyútt barátnömmel!Még nem költöztűnk össze de mindent megadtam neki amit tudtam!1 Hónapra elutazott a szűleihez alig vártam, hogy haza jöjjön!Épp meloztam mikor jött 1 sms hazajött de ne probáljak haza menni mert rendört hiv,azt hittem ez vicc felhivtam kinyomott ,irt 1db sms t hogy ha mégegyszer keresem zaklatásért feljelent a cuccaim a kukában!Nem értettem mi történt eljártam meloznij aztán haza nem tudom mi történt!A szűleim is felhivták legalább mondjon egy okot azt mondta számot vált és öket is feljenti!Eléggé kivagyok mert ha tudnám az okát vagy tettem volna valamit!Ti hogy élnétek meg??????2021. aug. 4. 16:15
1/29 anonim válasza:
Csak a szokásos, már meg sem hat
3/29 A kérdező kommentje:
2dik minek szolsz hozzá ?
2021. aug. 4. 16:18
4/29 anonim válasza:
Vagy bármi amit a logika már el sem bir, de egy nőtől kitelik.
5/29 anonim válasza:
tipikus női szokás, nem csinálsz semmit de ő már a kommandósokat is rád hívná..
Azért csak volt valami előzménye? vagy ennyire rohadtúl beteg lehet egy nő ?
Eléggé bipolárisnak tűnik ..
6/29 anonim válasza:
Kénytelen leszel belenyugodni. Lehet, hogy a szüleinél megismert valakit, vagy ők felhergelték ellened.
Egyáltalán nem korrekt, amit csinált, én a helyedben 1-2 hét múlva ráírnék, hogy 5 év után legalább ennyit megérdemelsz, úgyhogy szedje össze magát, és szánjon rád negyed órát. A feljelentést meg ne vedd komolyan, hacsak nem fenyegetted, 126x felhívtad, ez nem állja meg a helyét.
7/29 anonim válasza:
Persze 5 év hepi után egyszercsak kidobja a cuccaidat és feljelent zaklatásért. Kicsit erőltesd meg az agyacskádat, mert biztos lesz ott valami, nagyon hiányos a történet.
8/29 anonim válasza:
A Kérdzö vagyok!Nem volt elözménye ,ezért se értem!
9/29 anonim válasza:
7dik remélem veled is megtörténik! Mi hiányos ?Max a te agyad!Elment a szűleihez hazajött nem kiváncsi rám ezen mit nem értesz ?
10/29 anonim válasza:
Kérdező miért egy másik profilról kommentelsz? Miért nem arról amiről a kérdést tetted fel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!