Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megkérjem, hogy másik irodába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérjem, hogy másik irodába kérje át magát? Munkahelyi szeretői viszony, ahol én voltam a szingli, végül én léptem ki. Szerencsére jött az otthoni munka, így eléggé feledésbe merült az ex. Aztán ismét iroda, előkerült.

Figyelt kérdés

Csak egy pillantás, csak egy szia, csak egy rövid üzenet. Aztán egy telefon hívás, ahol panaszkodott, milyen sz... otthon, most full kontroll van vmiért, nincs szabadideje. Én meghallgatom, de nem több.

Nem szeretném ha így maradna ez az egész. Mivel neki van lehetősége egy másik irodaházban dolgozni, arra gondoltam, megkérem intézze el. Vagy mit tegyek?

2021. júl. 25. 16:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le, sokkoló lesz: mondd meg, hogy hagyjon békén.
2021. júl. 25. 16:49
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Az megy, akit zavar a helyzet, amit magadnak teremtettél.
2021. júl. 25. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Simán meg is mondhatod neki, hogy szakítottatok, nem vagy kíváncsi se rá, se a kapcsolatára, hagyjon békén. Ő hülye lesz feladni a jó kis irodai pun_it, amit bármikor előkaphat.
2021. júl. 25. 16:53
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Nem felejtett el, neki még kellesz, de nem most, ezt mondja is.

Szerintem mond meg neki, hogy téged zavar a közelsége és mindkettőtöknek jobb lenne, ha nem is látnád minden nap.

Ő majd az új helyen is talál vkit.

2021. júl. 25. 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:
57%

#2 Menjen az, akinek van lehetősége, tök mindegy ki kezdeményezett.

Azért mesél mindent, h tudd ő nem kavar mással. Akar még 1-2 dolgot.

2021. júl. 25. 17:06
 6/10 anonim ***** válasza:
93%
Vagy viselkedj esetleg felnőttként, mondd meg neki, hogy kopjon le, tiltsd le, telót ne vedd fel neki, melóban nézd levegőnek. Nem hiszem, hogy annyira bonyi.
2021. júl. 25. 17:06
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#2: Ha másikat nem zavarja a helyzet és nem akar menni, akkor nem fog menni.
2021. júl. 25. 17:13
 8/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ezért nem kell munkahelyi románcokba bonyolódni.
2021. júl. 25. 17:39
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Hehe, be akar hülyíteni hogy újra legyen kupakolás :D Nem kell agyfaxt kapni. Közöltd vele hogy maradjatok kollégák és ne neked panaszkodjon.
2021. júl. 25. 18:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Még pörget egy kicsit.
2021. júl. 26. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!