Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi idő hozzászokni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő hozzászokni, hogy szingli vagyok?

Figyelt kérdés

Első kapcsolatom ért véget, immáron 4 hónapja, 7 évig tartott.

Igazából úgy - ahogy elvagyok egyedül is. Vannak barátaim, hobbijaim, stb.

Viszont magányosnak érzem magam ennek ellenére.

Volt egy felépített életem, volt egy kialakított rutinom, volt valakim, akivel tervezni tudtam és ez megszűnt.

Nem szeretnék valakit csak azért, hogy legyen, ennyire nem vagyok kétségbeesve, de kicsit ijesztő, hogy meddig fog még vajon tartani ez az állapot.

Lehet, hogy furcsán hangzik, de én megszoktam, hogy valakivel megosztom a mindennapjaim, volt kiről gondoskodni, volt kihez odabújni este, volt, aki minden reggel jó reggelt kívánt, programoztunk hétvégente, stb.

És kicsit mérges vagyok, mert elkezdtem nem rég online "nézelődni", de nem találok senkit, aki felkeltené az érdeklődésem. Azért vagyok mérges, mert volt nekem valakim, aki számomra megfelelt, erre bejött a képbe valaki, aki miatt én kidobtam őt. Ők azóta is együtt vannak, bár tudom, hogy az exem nem boldog mellette, de ez most mindegy. Igazságtalannak érzem, hogy én sok szeretetet és energiát öltem abba a kapcsolatba, erre jött valaki és "elvette" tőlem az életemet és itt maradtam egyedül, magányosan és most én vagyok az, akinek csomó energiát kell beleölnie abba, hogy egy új kapcsolatot felépítsen.

Tudom-tudom, jönnek majd a kommentek, hogy még nem állok készen egy új kapcsolatra. Igen, tisztában vagyok vele, ezért le is álltam a társkereséssel és ezért érdekelne, hogy akik hasonló cipőben voltak, mennyi idő alatt szokták meg a szingli létet? Tehát azt az állapotot, ami a kapcsolatom elején volt. Hogy nem volt társam, de úgy igazán nem is vágytam rá, hisz teljesen jól elvoltam egyedül is. Mikor fog visszatérni ez az állapot? :(

2021. márc. 21. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kell egy kattanás mikor váltasz. Én hosszu kapcsolat szakítás után pesten leszedtem egy tindert, és életem legjobb 1-másfél évét töltöttem el. Semmi elköteleződés, semmi, csak a nők. Aztán egyszer ráuntam, megállapodtam és happyness.
2021. márc. 21. 19:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idő alatt szoktad meg h ő van?
2021. márc. 21. 19:01
 3/11 A kérdező kommentje:

Sajnos engem ezek a szexkapcsolatok nem vonzanak. De mint írtam is, a tinder világában sem érzem túl jól magam, pedig pesti vagyok. :D

Mennyi idő alatt szoktam meg őt? Hát nem emlékszem, de elég hamar.. Pár hónap után már eléggé szerettem.

2021. márc. 21. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
Na akk kb annyi lesz átszokni a nélküle életmódra is. Am azt látom h inkább nagyonis bennelennél vmi lazábba, ha hozza a megszokotthoz hasonló állapotot, de ott marad a kiskapu h ha meggondolja magát az ex akk ujra együttlehess vele.
2021. márc. 21. 19:08
 5/11 A kérdező kommentje:

Ezt rosszul látod, mert ha én belemegyek valamibe, akkor nem akarok kiskaput hagyni.

Az exemet meg hagyjuk, nem szeretném ezekután tovább kínozni magam vele, hiszen elárult engem.

2021. márc. 21. 19:10
 6/11 anonim ***** válasza:

4 hónap azért már az elég sok idő. Visszaemlékszem én ekörül adtam fel a szenvedést meg az emlékeket meg mindent. Én csak 3 évig voltam vele de tudom miről beszélsz. A rutin, a megszokás ezek hiányoznak neked és ez tök oké hogy így érzed magad meg elveszettnek. Most nincs egy megszokott kapaszkodód,mankód ami ismerős lenne az életben, mert eddig vele alapoztál, terveztél de most te vagy és nem magadban, hanem önmagaddal.

Hidd el, jönni fog legközelebb az az ember, srác akár itt akár ott és ne siettesd tudd hogy mit szeretnél. Adj magadnak időt, mert ha nem megy még elengedni a régi dolgokat/sérelmeket akkor nem fog tudni új bejönni, ha be is jön, ugyan az a mintázat fog lejátszani benned mert még nem tetted le az egész 7 évet embertől, megszokástól mindenestől együtt, és igen ez nem kényelmes főleg az új dolog, de ha megnézed vele is hogy ismerkedtél meg?

Sok sikert. :) 23/F

2021. márc. 21. 19:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedni azért lehet nyugodtan,nem kell kapaszkodni a független életbe.Nem kell megszokni a szingli létet,idővel ha fölismered mennyit változtál és hogy merre tartasz jönni fog az érzés hogy keress egy társat,na akkor szingli leszel.Kitartást😀👍🍀
2021. márc. 21. 19:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2021. márc. 21. 19:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Még nem állsz készen egy új kapcsolatra ! :D

amúgy vicc, csak a megfelelő személyt, társat kell megtalálnod és azonnal készen állsz majd rá.

egész biztos, hogy a karma akarta, hogy meglássam ezt a kérdést, szerintem mi összetartozunk! holnap tali?

2021. márc. 22. 09:09
 10/11 A kérdező kommentje:
Covidos vagyok, úgyhogy a holnap sajnos nem jó! :D
2021. márc. 22. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!