Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megcsaltam a páromat, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat, de a kapcsoalt már úgy is halálra van ítélve. Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
A párommal hét hónapja vagyunk együtt. Nagyon hamar osszejottunk, mert a vírus miatti korlatozasok miatt kb rogton belecsaptunk a lecsóba. Nem jutott elég időm megismerni, de már tudom, hogy nem szeretnék vele hosszú távon tervezni. Szeptembertől én visszamegyek Budapestre az egyetemre és rengeteg dolgom lesz (suli, munka), ő pedig vidékre jár egyetemre és valószínűleg nem lenne elég időnk egymásra. Mar most van egy csomo dolga ami idegesít, de páromnak én vagyok az első barátnője és nagyon rózsaszín köd van részéről. Nem tudom, hogy elnondjam-e neki. Egy random sráccal történt, smaroltunk es megujjazott, dugni nem dugtunk. Nem ereztem iránta semmit, es most egy darab szarnak erzem magam konkretan. Valószínűleg rövid időn belül szakítani fogok a párommal. Elmondjam neki?

2021. júl. 24. 01:07
1 2 3
 21/28 moozygoo ***** válasza:
18%
Növessz gerincet és mond meg neki.
2021. júl. 25. 10:19
 22/28 anonim ***** válasza:
45%
Ha elmondod neki, akkor végtelenül, megbocsáthatatlanul önző rohadék vagy. Csak azért teszed, hogy neked könnyebb legyen. Ha minimális emberi jó érzés van még benned akkor ezt a titkot a sírba viszed.
2021. júl. 25. 11:11
 23/28 anonim ***** válasza:
59%
Egxértelműen ne mond el neki. Akkor se lenne értelme ha nem akarnál szakítani, de így meg csak extra féregség lenne.
2021. júl. 26. 08:40
 24/28 anonim ***** válasza:
18%
Idővel úgy is kiderül. Szerintem jobb, ha elmondod neki. Sok itt a gyáva ember...
2021. júl. 26. 13:42
 25/28 anonim ***** válasza:
62%
Speciel nekem sokkal jobban fájna ha tudnam hogy megcsaltak, de igy sokkal hamarabb el is tudnam felejteni a masikat, mert undorodnek tole. Szval lehet érdemes lenne elmondani. Ja meg amugy egy krva vagy
2021. júl. 28. 01:59
 26/28 anonim ***** válasza:
68%

Szakíts, nem kell se magyarázkodni, se sztorizni.

Neki rossz lesz mindenképpen.

2021. júl. 28. 10:32
 27/28 anonim ***** válasza:
35%
Mondd el, neki sokkal könnyebb lesz a dolog. Legalább tudja, mekkora r...nc vagy.
2021. júl. 28. 16:16
 28/28 A kérdező kommentje:
Utolso, neki sajnos nincs ennyi onbizalma, hogy engem hibaztatna. Magaban keresne a bajt, igy is ez van.
2021. júl. 28. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!