Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Megcsaltam a páromat, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a páromat, de a kapcsoalt már úgy is halálra van ítélve. Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
A párommal hét hónapja vagyunk együtt. Nagyon hamar osszejottunk, mert a vírus miatti korlatozasok miatt kb rogton belecsaptunk a lecsóba. Nem jutott elég időm megismerni, de már tudom, hogy nem szeretnék vele hosszú távon tervezni. Szeptembertől én visszamegyek Budapestre az egyetemre és rengeteg dolgom lesz (suli, munka), ő pedig vidékre jár egyetemre és valószínűleg nem lenne elég időnk egymásra. Mar most van egy csomo dolga ami idegesít, de páromnak én vagyok az első barátnője és nagyon rózsaszín köd van részéről. Nem tudom, hogy elnondjam-e neki. Egy random sráccal történt, smaroltunk es megujjazott, dugni nem dugtunk. Nem ereztem iránta semmit, es most egy darab szarnak erzem magam konkretan. Valószínűleg rövid időn belül szakítani fogok a párommal. Elmondjam neki?

2021. júl. 24. 01:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
98%
Úgyis szakítasz vele, én nem mondanám el neki, ne okozz még nagyobb fájdalmat.
2021. júl. 24. 01:14
 2/28 anonim ***** válasza:
44%

Nem sok értelme van még egyet rúgni szegény srácon.

Aki egy random srácot - ismeretlent - magába enged, az nem egy darab szarnak érzi magát: az egy darab szar. Szerinted ez a random srác amúgy mit mesél majd a haverjainak?

Zárd le vele legalább szépen, a többit majd kőkeményen elrendezi a lelkiismereted. Ha a lányom lennél, páros lábbal rúgnálak ki a családból.

F, 44

2021. júl. 24. 01:17
 3/28 anonim ***** válasza:
61%
Ha van annyi emberség benned, akkor mondd el. Hidd el, idővel kiderül, és csak rosszabb lesz. Ezzel alapból segítesz magadon...
2021. júl. 24. 01:21
 4/28 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem mondd el neki, így hosszú távon nem kell majd ennek a terhét magadban hordoznod.
2021. júl. 24. 01:37
 5/28 anonim ***** válasza:
65%
Mondd! Akkor legalább tudja, hogy kivel áll szemben. Nyilván egyszerűbb lenne a körülményekre fogni, de ha megtudja a r@banc faktort sokkal könnyebb lesz elengednie.
2021. júl. 24. 01:38
 6/28 anonim ***** válasza:
92%
Ne mondd el, csak szakíts. Első barátnője vagy, ne okozz neki traumát.
2021. júl. 24. 02:02
 7/28 anonim ***** válasza:
92%
Ahogy a normalis valaszolok irtak, szakits vele, de ettol kimeld meg. A szakitashoz nincs koze a sztorinak, de a lelkivilagodon konnyites helyett ezt mar ne zuditsd szerencsetlenre. Az oszinteseg minden korulmenyek kozott egyaltalan nem ereny.
2021. júl. 24. 02:34
 8/28 FoxtrotLidérc ***** válasza:
89%
A magam részéről azt mondom: Eszedbe ne jusson elmondani! Szakítani szakíts, de ne mondd el - ha már mindenképpen meg kellett csalnod... (Ha lepontoznak a többiek SEM fogadom el azt, hogy csaljuk a másikat!)
2021. júl. 24. 03:01
 9/28 anonim ***** válasza:
25%
Szakits es mond el.
2021. júl. 24. 06:12
 10/28 anonim ***** válasza:
90%

Ha elmondod, csak saját magadon könnyítesz, neki rosszabbá teszed az egészet.

Szakítani mindenhogy rossz, de szerintem elég emberséges azt mondani, hogy "túl hamar jöttünk össze, de már látom, hogy mást keresünk az életben, így nem megy tovább". Szerintem senki nem akarja azt hallani, hogy még meg is alázták.

2021. júl. 24. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!