Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felkeressem azt, akivel megcsaltam az exem?
Exemmel majd' 1 évet voltunk együtt, a kapcsolat első hónapjában ismerkedtem össze ezzel a sráccal. Eleinte is összejártunk már, felmentünk egymás lakására, de csak több, mint fél év elteltével történt meg az első aktus. Tudta ő is, hogy nekem van párom, de őt sem foglalkoztatta különösebben a dolog. Szerettem összejárni vele, mert sokkal jobb volt vele a szex, mint az exemmel, de érzelmileg semmit nem jelentett, egy percre sem hagytam volna el miatta az exem. Tavaly november végén bevallotta, hogy többet érez irántam és tudja, hogy nekem több férfi is van az életemben, szeretné, ha mindenkit eldobnék érte. Összeveszni nem vesztünk össze, mert alig beszéltem vele, de azt letisztáztuk, hogy akkor vele vége szakadt a "kapcsolatnak". Idén január végén összevesztünk exemmel, közös megegyezés alapján szétváltunk, el is hoztam tőle a cuccaim, vele már nem szeretnék semmilyen formában folytatást. Ezzel a sráccal viszont igen. Az exemmel való szakítás után valami elkezdett átértékelődni bennem, most már másfajta vonzalmat érzek iránta.
Érdemes lenne felkeresnem őt?
Ne haragudj, de nem tudlak komolyan venni.
Megcsalod a párod, és ilyet szólsz "egy percre sem hagytam volna el miatta az exem."
Nem tudom hányéves vagy, de nagyon éretlen vagy még.
2 szék közé estél és ezért kezdtél el vonzalmat érezni aziránt, aki még nyitott volt az irányodban.
Konfliktuskerülő, nem egyenes viselkedés ez. A kapcsolatfüggésről nem is beszélve, mivel olyannal akarsz lenni, aki azért kell neked, mert mással nem jött össze.
Ne akarj kapcsolatot még.
Szerintem érdemes.
Úgy tűnik, hasonlóan felszínesen gondolkodtok.
Addig sem árt egyikőtök sem olyannak,aki tisztességesen állna hozzá egy kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!