Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma szakíott velem (21) a barátnőm (19), áthivott és elmondta hogy nem akar megbántani nagyon szeret de nem akar továbbra kihasználni, ott helyben a sokk miatt nem jutott eszembe sok érv, felkeressem pár nap mulva?
Hu de tajekozott itt mindenki... pedig esdig ennek ellentetjet tapasztalom itt... ;)
Kerdezo, ha ugy erzed van ertelme beszelni vele, egy probat meger. Ne maradjon benned kerdojel... ;)
Mi a párommal a minap szakítottunk közel négy és fél év után. Az ok hasonló volt mint nálatok. A dolog stagnált már egy jó ideje közben eltávolodtunk és kölcsönösen egyre nehezebben vagy egyáltalán nem tudtuk kielégíteni egymás igényeit.
De azok az ellentétek amik végül arra sarkalltak minket hogy kimondjuk hogy vége az elején is adottak voltak. Nem tudom mennyi ideje vagytok együtt de ha már most azt érzi az egyikőtök hogy nincs értelme tovább akkor valószínűleg így is van. Ettől függetlenül szerintem érdemes még egyszer átbeszélni a dolgokat egyrészt hogy te is le tudd zárni amennyiben úgy alakul másrészt hogy tanuljatok a dologból.
Mi párommal több mint egy hónapja tudjuk hogy valószínűleg vége lesz ezalatt többször leültünk beszélgetni és minden alkalommal nyugodtabban átgondoltabban tudtuk körül járni a problémákat. Ez segített meghatározni hol a gond illetve megérteni és elfogadni hogy nincs tovább.
Ha elfogadsz egy tanácsot nem azzal mész oda hogy meggyőzd arról együtt kell lennetek hanem azzal a céllal hogy megértsd az ő álláspontját és megértésed vele a sajátod. Ne könyörögj kapálózz győzködj mert annak semmi értelme. Ha ennek hatására veled marad még ugyanúgy ott lesznek a gondok legfeljebb ideiglenesen a szőnyeg alá lesznek söpörve. Ha meg nem akarja folytatni kellemetlen lesz mindkettőtöknek. Ígyis úgyis gyerekes és elkeseredett lépés lenne.
Csak azzal javíthatsz szerintem a kapcsolatotokon amennyiben megmenthető ha mély őszinte nyugodt hangvételű probléma feltáró beszélgetést kezdeményezel. Mert csak akkor hozhattok magabiztosan döntést ha megértitek egymást és a kapcsolatotokat.
Legalábbis én ebben látom a rációt. Sajnos rajtunk nem segithetett mert alapvető gondok voltak. De az csak rontott volna rajta ha vakon győzködjük egymást az igazunkról.
Aki nagyon szeret az nem szakít hanem érvekkel közöl és meg kér;hogy változz!
21 vagy előtted az élet és lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!