Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek felkeressem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek felkeressem?

Figyelt kérdés

A történet nagyon egyszerű ( kicsit sem az ). 2 évig voltunk egy se veled se nélküled kapcsolatban, többszöri szakítással és újra egymáshoz találással. Ez idő alatt nem volt egyik részről sem harmadik fél a dologban, ahogy most sincs.

A kapcsolatunk alatt a legfőbb probléma az volt, hogy sosem tekintett igazán férfinak a túlzott ragaszkodásom miatt iránta, és hogy éppen amiatt én sokkal jobban szerettem őt mint ő engem ( nagyon sokáig csak barátként tudott tekinteni rám, akit szeret, de akibe nem szerelmes ). Emiatt volt rengeteg összeveszés, nézeteltérés, sok szakítás, de valahogy utána mindig megoldódott, főként azért mert én sosem engedtem el őt.

Sajnos azonban mikor kapcsolatban voltunk, akkor is voltak negatívumok, főként azért mert az első barátnőm volt, és számtalan dolgot, összeveszést nem tudtam megfelelően kezelni tapasztalat hiánya miatt, valamint józanul sem tudtam gondolkodni annyira rettegtem minden összeveszésnél hogy elveszítem. Egyszerűen sosem volt meg a kapcsolaton belül az az összhang ami kellett volna mindkettőnk hibájából, mert képtelenek voltunk alkalmaszkodni a másikhoz. Ezt tetőzi még az, hogy egy véletlen elsütött mondatommal nagyon nagyon megbántottam őt, végül így mondta ki a végét két és fél hónapja ( ez már a sokadik vége volt ugyan, de most volt a legmagabiztosabb ).

Ezután nem volt alkalmam normálisan bocsánatot kérni tőle. Személyesen nem tudtam vele találkozni mert a szomszéd megyében lakik csak közös suliba jártunk ( már nem ). Azóta kétszer beszéltünk a szakítás utáni pár napot leszámítva, mert kérte hogy ezt a nyarat hagyjam meg neki. Mindkétszer én kerestem, és sajnos a második alkalommal részegen írtam rá, amiből ki lehet következtetni mit írtam neki, amire annyi volt a válasza elég lekezelő stílusban hogy ő már boldog és nem akar ezzel foglalkozni.

Én lassan 3 hónap után is folyamatosan rá gondolok reggeltől estig, sajnos vagy nem sajnos még pontosan ugyan úgy szeretem. Természetesen számtalan pozitívum is volt a kapcsolatunkban, csak így a végére a negatívumok többségbe kerültek az utolsó pár hétben, és sajnos egyáltalán nem kezeltem helyén a helyzetet sem a szakításkor sem az utána való pár napban ( nem adtam neki időt átgondolni, könyörögtem hogy ne legyen ez, hasonló tipikus szakítás utáni hibák ).

Persze beláttam a hibáimat, utólag könnyű okosnak lenni, de tényleg rengeteg mindent másképp csinálnék. Az igazság az hogy vegyes érzelmek vannak bennem a szakítással kapcsolatban. Egyrészt örülök, mert rengeteg dolgot tanultam belőle első kapcsolat révén, hogy mit szabad és mit nem. Másrészt megőrülök a hiányától, és nagyon sajnálom hogy ő volt az első lány az életemben, mert ha csak a második vagy harmadik lett volna, akár később ismerem mag, akkor biztos hogy nem követem el azokat a hibákat amiket elkövettem és talán ( biztos ) máshogy alakul minden. Számára nem én voltam az első, volt előttem több barátja.

Valószínűleg már nem lesz folytatása, csak valami csoda folytán, mert messze lakunk egymástól, két különböző fősulira járunk két külön városban, ezt a helyzetet pedig messengeren és telefonon keresztül megoldani lehetetlen, pedig szerintem személyesen lenne esélye.

Viszont bocsánatot mindenképp szeretnők tőle kérni azokért a dolgokért amikkel megbántottam, amit nem interneten szeretnék megtenni és nem is telefonba, hanem egy fokkal személyesebb formában.

A kérdés csak annyi, hogy szerintetek felkeressem augusztusban, vagy csak egy levelet írjak neki? Mindkettő mellett tudok negatívumot és pozitívumot is, csak érdekel mások véleménye is a tömör helyzet hallatán ( ami ettől ezerszer részletesebb és több dolgot foglal magába, ez csak nagyon nagyon dióhéj )

2019. júl. 27. 19:39
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Ezt biztos nem olvasom végig!
2019. júl. 27. 19:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Végig olvastam.... Hagyd! Megírta hogy hagyd békén! Ennél többet nem tehetsz
2019. júl. 27. 19:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

#2es vagyok, lemaradt az hogy

" a válasza elég lekezelő stílusban hogy ő már boldog és nem akar ezzel foglalkozni."

Tehát már rég túltette magát rajtad és hagyd békén mert már van valakije, vagy kiszemeltje! Késő bánat, eb gondolat! Ez a hajó már elúszott! Lépj tovább

2019. júl. 27. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán ne keresd már. Ő nem akar már veled foglalkozni, elèg egyèrtelműen megírta. Innentől kezdve ezt magadban kell helyre raknod.
2019. júl. 27. 20:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Nyugi, nem könyörögni akarok neki az újrakezdés miatt. A dolog reménykedés részén már túl vagyok. Egyetlen egy mondatot akarok neki mondani, azt hogy sajnálom, lehetőleg úgy hogy közben a szemébe nézek, aztán el is mennék.
2019. júl. 27. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
#2-es vagyok! Azzal amit mondani akarsz neki, azzal nem neki segítenél, hanem inkább magadnak akarod a lelkiismereted helyre rakni azzal hogy kimondod. Semmi több. Csak a lelkiismereted végett hogy NEKED jobb legyen! Inkább tedd azt, hogy hangosan kimondod azt hogy sajnálod, miközben rá gondolsz. Így is megkönnyebbülsz
2019. júl. 27. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Tökéletesen átérzem azt amit leírtál. Nem is olyan régen, én is átestem egy hasonló érzésen, és helyzeten. Tudtam, hogy vége, tudtam, hogy nincs esélyem, és ezt el is fogadtam, de szerettem volna normálisan elköszönni, ami a te esetedben a bocsánat kérést is magában foglalja.

Végül nem tettem meg. Miért? Mert felesleges. Átérzem azt, hogy a te lelki nyugalmadnak úgy érzed ez kell, ez a lépés ahhoz, hogy le tudd zárni a dolgot, és elindulhass, tiszta lélekkel, a nehéz, de véghezvihető továbblépés rögös útján. De ne tedd!

Ha élőben találkozol vele, csak a felkavarod magadban a dolgokat. Őt nem igazán fogja ez érdekelni, hiszen mint írta, már megtalálta a boldogságát, vagyis tovább lépett, valszeg már van valakije. De te, ezzel a talival csak újabb sérüléseket szerzel majd magadnak, amik még nehezebbé és hosszabban tartóbbá teszik majd azt, hogy le tudd ezt az egészet zárni magadban.

Az üzenet írás egy fokkal jobb, de ezt sem javaslom. Ki tudja mit fog reagálni rá, ha egyeltalán visszaír, amivel megint csak árthatsz magadnak.

Én azt tanácsolom amit minden szakítás után megteszek. Ha kimondtuk, hogy vége, egyszerűen törlöm az illetőt az életemből. Drasztikus lépés, és elfogadom, ha valaki szerint ez már nem normális, de én még le is tíltom mindenhonnan, hogy soha többet ne tudjak vele érintkezni. Ez a sterilitás nagyban megkönnyíti azt, hogy le tudjam magamban zárni a dolgot.

Szóval ne írj neki és ne keresd, főleg ne legyen személyes találkozó. Ha pedig végkép nem bírsz magaddal, akkor max írd meg neki üzenetben amit szeretnél, de kerüld a személyes talit, mert csak magadnak fogsz ártani vele.

2019. júl. 27. 21:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is éreztem már ezt, amiről írsz. De szerencsére nem jutott odáig, hogy megtegyem. Te is hagyd. Majd szépen lehiggadsz és csak röhögni fogsz magadon.
2019. júl. 27. 21:18
 9/10 A kérdező kommentje:

Ezt tudom én is, ez a negatívom amellett hogy felkeressem, hogy nem lenne értelme, őt nem hatnám meg, a saját sebeimet meg csak felszakítanám azzal hogy látom. Viszont pozitívumként arra gondolok, hogy mivel sosem tekintett igazán férfiként, én úgy gondolom hogy ezek után is elé tudok állni és a szemébe mondani a bocsánatkérést, megbírkózva azzal hogy akár elküld a fenébe ordibálva, szerintem nem egy gyáva cselekedet.

És persze abban is igazatok van, hogy a saját lelkiismeretem megnyugtatására is szükségem van. És tényleg szeretnék is tőle bocsánatot kérni, azokért amikben ők hibáztam ( egyébként számtalan dologgal bántott meg ő is engem, amikért eszébe sem jut bocsánatot kérni ).

Szerintem egy levelet mindenképp írok neki, maximum nem válaszol rá.

2019. júl. 27. 21:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Valóban nem gyáva cselekedet, de ezzel megint neki akarsz bizonyítani, és a lelki kényszerednek jót tenni. Ha megteszed utánna napokra, sőt hetekre is magad alá kerülhetsz. De te tudod. Mi leírtuk egyértelműen, hogy ne keresd.
2019. júl. 27. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!