Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemmel 3 hónapja szakítottunk, nem volt olyan nap,hogy ne beszéljünk, elkezdte,hogy hiányzok neki gondolkodik jól döntött e... vsn neki barátnője viszont megcsalta velem. Én nsgyon szeretném vissza kapni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 11:19
1/5 anonim válasza:
Amit akarsz.... :D ne másoktól várd a választ erre. Ti tudjátok mit csináltok.
2/5 anonim válasza:
Tudod mi lenne a jó döntés, nem hiába kérdezted meg itt. A te dolgod ha mégis bevállalod és megégeted magad, felnőtt emberek vagytok.
3/5 Noren1989 válasza:
Én ilyen habitussal kihagynàm az életemből, de te tudod...😉
4/5 anonim válasza:
Na ezért kell azonnal törölni és tiltani mindenhonnan azt, akivel szakítasz. Úgy csak egyszer fáj. Max.egy (gyász)év és túlvagy rajta. De így, hogy szakítotok, de mégsem, a végtelenségig lehet nyújtani a szenvedést.
Nagyon alaposan gondold meg, miért ragaszkodsz egy olyan pasihoz, aki nem szeret téged és totálisan megbízhatatlan.
5/5 anonim válasza:
Elhagyott (valaki miatt), majd visszajött és (a valakit) megcsalta veled. Visszamegy a valakihez, majd jön hozzád (ping-pong). Ha Neked ez jó - nekem is jó. Véglegesen nem jön vissza, hiába akarod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!