Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a páromat, de a kapcsoalt már úgy is halálra van ítélve. Elmondjam neki?
Figyelt kérdés
A párommal hét hónapja vagyunk együtt. Nagyon hamar osszejottunk, mert a vírus miatti korlatozasok miatt kb rogton belecsaptunk a lecsóba. Nem jutott elég időm megismerni, de már tudom, hogy nem szeretnék vele hosszú távon tervezni. Szeptembertől én visszamegyek Budapestre az egyetemre és rengeteg dolgom lesz (suli, munka), ő pedig vidékre jár egyetemre és valószínűleg nem lenne elég időnk egymásra. Mar most van egy csomo dolga ami idegesít, de páromnak én vagyok az első barátnője és nagyon rózsaszín köd van részéről. Nem tudom, hogy elnondjam-e neki. Egy random sráccal történt, smaroltunk es megujjazott, dugni nem dugtunk. Nem ereztem iránta semmit, es most egy darab szarnak erzem magam konkretan. Valószínűleg rövid időn belül szakítani fogok a párommal. Elmondjam neki?2021. júl. 24. 01:07
11/28 anonim válasza:
Ha szakítani akarsz, akkor ne mond el. Amúgy se. A megcsalás lényege, hogy nem mondjuk el sose.
13/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A barátom nagyon bizonytalan onmagaban, ha elmondanam neki azzal nagyon a padlora kuldenem. A szakitastol igy is elegge a padlon lesz.
2021. júl. 24. 08:18
14/28 anonim válasza:
Szerintem a megcsalást akkor kell csak elmondani, ha szeretnéd folytatni a kapcsolatot, de nem akarod hazugságra alapozni. Akkor igen is, színt kell vallani, hogy el tudja dönteni, így akarja-e folytatni.
A te szituációd más. Te úgyis szakítani akarsz vele, úgyhogy felesleges még egyet belerúgni, hogy "és még meg is csaltalak." NE.
15/28 anonim válasza:
Szakíts vele, de ezt ne mondd el neki. Tényleg csak annyit érnél el vele, hogy tök feleslegesen belerúgsz és ki tudja milyen károkat okozol az önbecsülésében. Megtörtént, nem tudod visszacsináéni, ezt már bírja el a lelkiismereted egyedül, ne akaszd rá ezt a terhet csak azért, mert a bűntudat nehéz. Ne büntesd őt ennél is jobban.
16/28 anonim válasza:
Van valami fejlemény? Gúny és előítélet nélkül kérdezem!
17/28 anonim válasza:
Ne mondd el neki, mert ugy meg nehezebben fog utanad becsajozni mert folyton bizalmatlan es feltekeny lesz. Es mar igy is onbizalomhianyos. Raadasul amugy is szakitanal vele, es nem ez az ok. Hanem a elsietted , idegesit "nem illetek ossze" nem akarsz tavkspcsolatot stb..
18/28 A kérdező kommentje:
Meg nincs fejlemeny, nem talalkoztunk, szemelyesen szeretnem neki elmondani
2021. júl. 25. 09:21
19/28 anonim válasza:
Ne mondd el neki. Elso baratno. Ez a te lelki terhed. Ne vetitsd at ra, hogy neked konnyebb legyen. Szakits szepen, aztan mindenki megy a maga utjan. Minden jot neked/nektek.
20/28 anonim válasza:
Velem ugyan ez a helyzet. Annyi hogy mi 5 éve voltunk együtt mikor szakítottam vele. Én sem mondtam el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!