Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állhatnék bosszút az exemen?
Figyelt kérdés
5 évig voltunk együtt és most más nővel él! Van 2 közös gyerekmekünk 2 éves és egy 6 hónapos! 4 hónappal ezelőtt jöttem rá mikor Valentin napon hazajött egy kiszívott piros nyakkal! Nem tudom elviselni hogy ezt tette velem! A gyerekekhez hetente egyszer látogassa! Azon gondolkodtam hogy valahogy megboszúlom! Mi lenne a legfajdalmasabb számára?!2021. júl. 22. 21:35
1/18 anonim válasza:
Nem kell lesüllyedni az ő szintjére, gondolj a gyerekekre. Majd idővel találsz olyat aki megbecsül és elfogad a gyerekeiddel együtt.
2/18 anonim válasza:
Teljesen felesleges, csak a saját életedet keseríted vele. Koncentrálj a jövőtökre, hogy egészséges lelkületű gyerekeket nevelj, az, hogy az apjukkal háborúzni kezdesz az nem tenne jót nekik
3/18 anonim válasza:
Ha megbosszúlod se lesz jobb a helyzet. Nem lesz hirtelen semmissé téve az hogy megcsalt, nem lesz hirtelen jobb apa a gyermeki számára. Kibaszhatsz vele, egy ideig talán úgy is éreznéd hogy megérte és jobb minden, de nem. Fölösleges erre pazarolni időt, energiát, gondolatokat.
4/18 anonim válasza:
Legjobb bosszú emelt fővel járni és sikeresnek és boldognak lenni nélküle is.
5/18 A kérdező kommentje:
Mhmm valamilyen részben igazatok van !! De nem tudom elfogadni hogy mással van! Első szerelem volt számomra:( hogyan tudhatnám elfogadni/elfelejteni? Mikor mindig látom,telefonál és pont akkor bukkan fel mikor már majdnem sikerült:(
2021. júl. 22. 21:53
6/18 A kérdező kommentje:
Zavarja a dolog ha én más emberekkel ismerkedek de nem értem hogy miért mikor ő meg mással él
2021. júl. 22. 21:55
7/18 anonim válasza:
Azért mert bántja az egoját hogyha nem csak neki élsz már. Úgy érzi hogy ő az világ középpontja, nárcisztikus viselkedés. Nem kis agytorna az, hogy bemagyarázza magának miért is van igaza.
8/18 anonim válasza:
Hívd ki az új nőt egy kick-box meccsre:).
9/18 anonim válasza:
És klisé, de ezen az idő segít egyedül. 5 év az egy jelentős része az életednek, és mivel egy közös jövőt is terveztetek, amiből gyermekek is lettek, nehéz lesz igazán elengedni ezt a gyűlöletet. Van akinek soha nem is sikerül, apám volt feleségének példáját tekintve.
10/18 anonim válasza:
Egyelőre nehéz lesz a felejtés mert te is kellesz ahhoz higy a gyerekeket lássa pláne amíg ilyen kicsik. Tehát hetente tuti higy találkozni fogsz vele. Így nhezen megy a felejtés. De idővel te is fogsz találni valakit. A bosszú a tényeken nem fog változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!